Kustība “Par!”: Saeimas vēlēšanas 2018 ir par nākotni, pret stagnāciju Aktualitātes
03.04.2018

Kustība “Par!”: Saeimas vēlēšanas 2018 ir par nākotni, pret stagnāciju

Mēs dibinājām Kustību Par!, lai Latvijas politikā iesaistītos jauni cilvēki ar modernām idejām. Nesen tika izlemts veidot apvienību ar partijām “Latvijas attīstībai” un “Izaugsme”, lai mainītu stagnējošo koalīciju, kurā dominē vakardienas politiķi, kuri ne grib, ne arī māk darīt pa jaunam.

 

Pašreizējā koalīcija vienkārši izdzīvo un dara visu iespējamo, lai saglabātu savas varas pozīciju. Viens piemērs tam ir nodokļu samežģīšana, kura būtiskas progresīvas izmaiņas nenes, bet rada reformu ilūziju. Tas pats notiek ar veselības aprūpes ierobežošanu, korupcijas un naudas atmazgāšanas novēršanu utt.

 

Tāpēc mēs esam nolēmuši vēlēšanās piedāvāt tādu apvienību, kas ir skaidra alternatīva vecajai koalīcijai, kurā saimnieko lembergi, politbiznesmeņi un supernacionāļi. Šīs apvienības centrā ir redzējums par taisnīgu un modernu Latviju, nevis kāda “politiski tehnoloģiska” procentu kalkulācija.

 

Kustībā "Par!" ir jauni, moderni domājoši cilvēki

 

Loģiski, ka ejot pret veco politiku, nevar turpināt to “stutēt” koalīcijā. Tāpēc mēs kopīgi lēmām un aicinājām mūsu biedrus Saeimā izšķirties  starp palikšanu vecajos krēslos un jauno apvienību.

 

Tā ir viņu izvēle. Mūsu ceļš ved uz priekšu.

 

Mēs redzam, ka Latvijai ir vajadzīgas lielas pārmaiņas, lai cilvēki neatstātu Latviju, atgrieztos tajā un lai arī mūsu bērni gribētu te dzīvot. Mēs redzam Latviju kā valsti, kurā ikviens ir drošs par savu veselību, izglītību un vecumdienām. Kā zemi, kurā ikviens var īstenot savu sapnipar godīgu darbu, ģimeni un veiksmīgu biznesu. Mums ir vajadzīgi jauni, spējīgi, moderni domājoši cilvēki Latvijas politikā, kas palīdz šos sapņus īstenot.

Kustība "Par!" ir par taisnīgu Latviju

 

Tāpēc šīs vēlēšanas būs nevis par “nospēlētās plates” izvēli starp labējiem un kreisajiem, starp Eiropu un Krieviju, starp konservatīvajiem un liberāļiem, bet gan par kaut ko daudz lielāku. Tās būs par nākotni un pret vakardienu. Par kustību un pret stagnāciju. Mēs izvēlamies kustību uz rītdienu.

Galerija

Manifests
Viss manifests

Back to top