Kustība “Par!” apstiprina stratēģiju Saeimas vēlēšanām un izvirza mērķi tajās uzvarēt apvienības “Attīstībai/Par!” sastāvā Aktualitātes, Jaunumi
12.10.2021

Kustība “Par!” apstiprina stratēģiju Saeimas vēlēšanām un izvirza mērķi tajās uzvarēt apvienības “Attīstībai/Par!” sastāvā

Vakar partijas Kustība “Par!” valde apstiprināja partijas stratēģiju dalībai 14. Saeimas vēlēšanās un izvirzīja par mērķi tajās uzvarēt liberālas partiju apvienības “Attīstībai/Par!” sastāvā.

Lai nodrošinātu modernu, taisnīgu, ilgtspējīgu Latvijas attīstību  vienotā Eiropā, Kustība “Par!” pēc izvērstām biedru diskusijām lēma pārjaunot politisko partiju apvienības “Attīstībai/Par!” darbību.

Kustības “Par!”  lēmumu īsi raksturo partijas vadītājs Daniels Pavļuts: “Kopā mēs esam spēks!” Viņš uzsver, ka apvienībā “Attīstībai/Par!” partijai ir vislabākās izredzes gan īstenot savus mērķus, gan nodrošināt Latvijas liberāli demokrātiskas attīstības ceļu.

Aptaujā pirms vēlēšanu stratēģijas apstiprināšanas Kustības “Par!” biedri arī vērtēja partijas svarīgākos politiskos mērķus nākošajiem pieciem gadiem. Tie ir cilvēktiesību, cilvēka cieņas un ģimeņu vienlīdzības nodrošināšana, izglītības, zinātnes un inovāciju sistēmu reformas, veselības aprūpes modernizācija. Būtiskākie principi šo mērķu sasniegšanā biedru ieskatā ir godīga politika un cilvēcīgums.

Kustība “Par!” četru darbības gadu laikā ir uzsākusi darbu Saeimā, valdībā, Rīgas domes vadībā un vēl 7 Latvijas pašvaldībās. Kustība “Par!” vada pārmaiņu koalīciju Rīgā, veselības sistēmas reformu, iekšlietu dienestu modernizāciju, virza ģimeņu vienlīdzības, mediju, labas pārvaldības un augstākās izglītības likumdošanu un iestājas par mazaizsargātajām sabiedrības grupām. Tās mērķis ir Latvija, kura ir iespēja visiem, sastāv no daudziem un nepieder dažiem.

Manifests
Viss manifests
Daniels Pavļuts Es ticu, ka Latvija var kļūt par vienu no izcilākajām mazajām valstīm pasaulē – gudru, modernu un taisnīgu. Vairāk »

Back to top