Ādažu novadā panākta vienošanās par koalīcijas izveidi Aktualitātes, Fakti, Jaunumi
11.06.2021

Ādažu novadā panākta vienošanās par koalīcijas izveidi


Trešdienā, 9. jūnijā, draudzīgā un demokrātiskā gaisotnē panākta vienošanās par Ādažu novada koalīcijas izveidi. Koalīciju veidos “Latvijas Reģionu Apvienība” (6 deputātu mandāti), Jaunā konservatīvā partija (2 mandāti), Kustība “Par!”/Jaunā VIENOTĪBA (1 mandāts) un “Saskaņa” (1 mandāts) ievēlētie deputāti. 

Jaunā koalīcija vienojusies, ka Ādažiem un Carnikavai ir jāturpina attīstīties un jākļūst par labāko dzīvesvietu Latvijā, turpmāko četru gadu darba plānu domē iezīmējot ar atslēgvārdiem sadarbība, atvērti dati, zaļa un moderna politika. 

“Redzam, ka tieši apvienojot spēkus varam palīdzēt jaunajam, apvienotajam Ādažu novadam attīstīties ar lielāku jaudu un padarīt to par vietu ar augstāko dzīves kvalitāti Latvijā,” komentē saraksta Kustība “Par!”/Jaunā VIENOTĪBA ievēlētā deputāte Sniedze Brakovska. “To varēsim sasniegt, izmantojot Eiropas Zaļā kursa sniegtās iespējas un stiprinot novada sadarbību ar Rīgas Domi un valdību.”


Attēlā jaunā Ādažu novada koalīcija – “Latvijas Reģionu Apvienība” (Māris Sprindžuks, Kerola Dāvidsone, Valērijs Bulāns, Kristīne Savicka, Karīna Miķelsone, Arnis Rozītis), Kustība “Par!”/Jaunā VIENOTĪBA (Sniedze Brakovska), Jaunā konservatīvā partija (Imants Krastiņš, Arta Deniņa) un “Saskaņa” (Jānis Leja).

Sniedze Brakovska “Jaunieši ir mūsu nākotne, tie, kas veidos mūsu valsti un novadu. Lai jaunieši izaugtu par krietniem cilvēkiem, ir jābūt labam pamatam jau šodien. Un, lai veidotu labu pamatu, jauniešiem ir jābūt nodarbinātiem ar pozitīvām, prātu un fizisko attīstību veicinošām nodarbēm.” Vairāk »

Back to top