Par Kustības “Par!” izpilddirektoru kļūst Mārtiņš Šteins Aktualitātes, Fakti, Jaunumi, Viedokļi
23.03.2021

Par Kustības “Par!” izpilddirektoru kļūst Mārtiņš Šteins

Ar patiesu prieku ziņojam, ka 2021. gada 15. martā Mārtiņš Šteins, 13. Saeimas deputāts un Kustības “Par!” valdes loceklis, kļuva par Kustības “Par!” izpilddirektoru. Mārtiņš vadīs pašvaldību vēlēšanu priekšvēlēšanu kampaņu, koordinēs darbiniekus un rūpēsies par biedru iesaisti partijas darbā.

Mārtiņš Šteins par pieteikšanos izpilddirektora amatam: Kustība “Par!” ir mana pirmā partija. Un ļoti gribu darīt visu iespējamo, lai tā būtu vienīgā. Šobrīd partijai vajadzīgs aktīvs, rīcībspējīgs un politiski aktīvs izpilddirektors, kurš palīdz stiprināt “Par!” biroja komandu, kurš iedrošina un atbalsta visus, kuri pirmo reizi daudzās pašvaldībās ar Kustības “Par!” vērtībām un karogu startē vēlēšanās un rod laiku atbalstīt esošās amatpersonas dažādās institūcijās. Šie ir nozīmīgi uzdevumi un līdzšinējie izpilddirektori ir veikuši būtiskas iestrādnes un uzlikuši augstu latiņu.”

Mārtiņa prioritāro darbu uzskaitījums

Mārtiņš Šteins uzsver, ka šobrīd ir vairāki aktuāli partijas mērķi. Pirmkārt, cīnīties par uzvaru virknē Latvijas pilsētu un novadu pašvaldību vēlēšanās. Otrkārt, nodrošināt ātru un sekmīgu partijas biroja darbības nepārtrauktību, pārņemot darbus uzreiz. Treškārt, stiprināt un atbalstīt mūsu biedrus, valdi, ministru, deputātus Saeimā un pašvaldībās.

Mārtiņa izglītība un darba pieredze

Mārtiņam ir trīs augstākās izglītības tiesību zinātņu, vadībzinātņu un izglītības vadības jomā, kas iegūtas Latvijas Universitātē. Mārtiņš ir 13. Saeimas deputāts, vairāku Latvijas nevalstisko organizāciju biedrs un izpildinstitūciju pārstāvis, skolotājs Jauno Līderu vidusskolā Līgatnē, Kustības “Par!” valdes loceklis, ekonomikas un nodokļu tematiskās grupas un “Par!” Cēsu novada nodaļas vadītājs.

Kustības “Par!” izpilddirektori 2017-2021

Mārtiņš Šteins ir Kustības “Par!” ceturtais izpilddirektors. No 2017. līdz 2018. gadam “Par!” izpilddirektors bija Mārtiņš Staķis, no 2018. līdz 2019. gadam Vita Anda Tērauda, savukārt no 2019. gada līdz 2021. gadam – Māra Laizāne.

Mārtiņš Šteins Es gribu ar savu darbu Latvijas labā celt iedzīvotāju uzticību Saeimai! Vēlos uzlabot bērnu un jauniešu ikdienu Latvijā, stiprināt Latvijas nevalstisko sektoru un stingri iestāties par taisnīgu valsts pārvaldi. Vairāk »

Back to top