Domubiedru vakars: aicinām uz tikšanos Liepājā Aktualitātes, Jaunumi
08.05.2019

Domubiedru vakars: aicinām uz tikšanos Liepājā

Piektdien, 10. maijā, plkst. 18.00 Kustības “Par!” biedri un 13. Saeimas deputāti Daniels Pavļuts un Dace Bluķe, kā arī Eiropas Parlamenta deputātu kandidāti Baiba Rubesa un Miks Celmiņš aicina Liepājas iedzīvotājus uz Domubiedru vakaru ”Incopy drukas studijā” (Graudu ielā 34).

Liepājniece, Kustības “Par!” biedre un “Attīstībai / Par!” frakcijas deputāte Dace Bluķe: “Saulainākā un vējainākā Latvijas pilsēta Liepāja veidojusies ciešā sasaistē ar pārējo pasauli, gan ejot jūrā līdz Ņujorkai un Gambijai, gan sagaidot kuģotājus no citām zemēm, gan kalpojot par vārtiem uz Eiropu, gan robežu, kas šķir no Eiropas. Šodien mēs esam pilnvērtīga Eiropas daļa, kas bija vairāku iepriekšējo paaudžu sapnis. Atliek visiem kopīgi strādāt, lai kļūstam taisnīgāka, turīgāka zeme, kas neatpaliek no citām Eiropas valstīm!”

Kustība “Par!” aicina visus liepājniekus un citus interesentus uz omulīgu un saturīgu sarunu vakaru, lai diskutētu par:

  • Kustības “Par!” aktualitātēm ar tās līdzdibinātāju un vadītāju Danielu Pavļutu, kurš ir arī “Attīstībai / Par!” frakcijas vadītājs,
  • Saeimā jau izdarīto un ieplānoto ar “Attīstībai / Par!” frakcijas deputāti Daci Bluķi,
  • Latvijas vietu Eiropas Savienībā ar “Attīstībai / Par!” Eiropas Parlamenta deputātu kandidātiem Baibu Rubesu un Miku Celmiņu.

Kustība “Par!” ir 2017. gada 26. augustā dibināta sociāli liberāla politiskā partija. 2018. gada vasarā Kustība “Par!” kopā ar partijām “Latvijas attīstībai” un “Izaugsme” dibināja apvienību “Attīstībai / Par!” un uzvarēja 13. Saeimas vēlēšanās, kļūstot par Latvijas vēsturē pirmo liberālo spēku, kas ir pārstāvēts Saeimā.

Domubiedru vakars ir atvērts gan interesentiem, gan mediju pārstāvjiem.

Dace Bluķe Es strādāju, lai aizstāvētu valsts demokrātijas pamatus, kas šobrīd ir apdraudēti, lai iestātos par vienu valsts valodu – latviešu, un taisnīgu attieksmi pret iedzīvotājiem visa Latvijā – par pieejamu medicīnu, izglītību un kultūru ne tikai turīgajiem. Vairāk »
Atnāc!
Pievienojies Facebook pasākumā un uzaicini savus draugus Liepājā.

Back to top