Par taisnīgu Latviju! Luksemburga un Brisele 20.04.2018. Aktualitātes
11.04.2018

Par taisnīgu Latviju! Luksemburga un Brisele 20.04.2018.

Tikšanās ar Danielu Pavļutu piektdien, 20. aprīlī Luksemburgā plkst. 12.30 – 14.30 viesnīcā Melia un Briselē plkst. 18.00 vīna bārā Wine Zag.

Šobrīd, kad Eiropā arvien vairāk izplatās šaurs nacionālisms un uz bailēm balstīta retorika, partija Kustība Par! piedāvā alternatīvu – “jaunu iesaukumu” politikā. Mēs esam PAR taisnīgu un modernu Latviju , kura palīdz veidot Eiropu kā sociāli atbildīgu un liberāli demokrātisku valstu ciešu savienību.

Satiec Kustības Par! vadītāju Danielu Pavļutu – tā ir iespēja personīgi aprunāties un apmainīties ar svaigām domām. Kustībā Par! ir daudzi latvieši, kuri dzīvo ārzemēs, bet aktīvi seko līdzi mūsu darbam – jo Latviju veidojam mēs visi kopā!

Kustība Par! Daniels

Kur?

*Luksemburgā plkst. 12.30 – 14.30 viesnīcā Melia (1 Drei Eechelen, zāle “Goya”).

*Briselē plkst. 18.00 vīna bārā Wine Zag https://www.wine-zag.be/

Kāpēc?

Mūs satrauc augstā nevienlīdzība, kas nozīmē zaudētus talantus, zemu uzticību valstij un populisma draudus. Mēs negribam dzīvot šādā Latvijā. Tāpēc mūsu politikas mērķis ir taisnīga Latvija. Taisnīga Latvija ir iespējama.

Kā?

Ar jaunu, vienlīdzīgu iespēju radīšanu, ar gudru un taisnīgu nodokļu politiku un valsts atbalstu ilgtspējīgai attīstībai un modernas, iekļaujošas ekonomikas struktūras veicināšanai. Atnāc, uzzini vairāk no Kustības Par! vadītāja Daniela.

Pārsūti šo ielūgumu saviem ģimenes locekļiem un draugiem, kuriem tas varētu interesēt!

Par taisnīgu Latviju vienotā Eiropā | Kustība Par!


Back to top