Paulis Dālbergs: pirmās 100 dienas Jūrmalas domē Fakti, Jaunumi
20.10.2021

Paulis Dālbergs: pirmās 100 dienas Jūrmalas domē

Ir apritējušas 100 pirmās dienas Jūrmalas domē! Kustības “Par!” Jūrmalas nodaļas vadītājs Paulis Dālbergs un mūsu kopīgā saraksta ar Jauno Vienotību pārstāvis domē – deputāts Ints Dālderis – stāsta par būtiskāko.

Iebraukšanas maksa:

bija nopietnas debates domes sēdē. Kopumā esot pret iebraukšanas maksām publiskā telpā Latvijas teritorijā (izņemot Rīgas vēsturisko centru), I. Dālderis balsoja par koalīcijas piedāvāto risinājumu, kas varētu veicināt tranzīta transporta plūsmas samazināšanu cauri pilsētai un padarītu vidi draudzīgāku  iedzīvotājiem un viesiem, kas pārvietojas ar velo, kājām un sabiedrisko transportu.

Detālplānojuma izmaiņas, kas pieļautu daļēju kāpu apbūvi:

balsosim PRET piedāvātajām izmaiņām, kas paredz atcelt domes iepriekš noteikto neapbūvējamo joslu.

 Pēdējās jūdzes interneta pieslēgums Mellužos un Asaros:

sarunās ar apkaimju aktīvistiem meklējam efektīvāko veidu, kā likt domei  iesaistīties šīs problēmas risināšanā.

Piedāvajums par daļas no Mellužu meža detālplānojuma izmaiņām, pieļaujot apbūvi:

balsosim PRET jaunu apbūves teritoriju veidošanu.

Energoefektivitāte un apkures tarifu pieauguma riski:

ilgtspējīga ēku siltināšana bija viens no svarīgākajiem solījumiem vēlētājiem, ko aktualizējam domē pie katras iespējas. Tāpat Jūrmala varētu ņemt piemēru no Salaspils siltumražošanas uzņēmuma, kam izdevies saglabāt stabilu siltumenerģijas cenu, pateicoties atjaunojamo resursu izmantošanai.

Kustības “Par!” Jūrmalas nodaļas vadītājs Paulis Dālbergs saka: “Esam izveidojuši komunikācijas platformu starp mūsu nodaļas biedriem un no apvienotā saraksta ievēlēto Intu Dālderi, lai biedriem būtu iespēja uzdot jautājumus, kā arī saņemt informāciju un paust savu viedokli par domes darbu un aktuālajiem jautājumiem. Turpmākajos mēnešos gaidāms darbs pie 2022. gada budžeta izstrādes, un Kustība “Par!” kopā ar kolēģiem no Jaunās Vienotības izvirzīs kopīgos mērķus un prioritātes.”

Par modernu, atvērtu un zaļu Jūrmalu bez izšķērdības un korupcijas!

Paulis Dālbergs "Darbība politiskā partijā manuprāt ir lieliska iespēja katram dot savu pienesumu un veidot Latviju labāku priekš saviem bērniem. Šeit emu saticis daudzus brīnišķīgus, patriotiskus, inteliģentus cilvēkus, kas kļuvuši par maniem draugiem un domubiedriem." Vairāk »

Back to top