Politiskās partijas Kustība “Par!” biedri tiksies 2024. gada partijas Kongresā Ogrē Aktualitātes
10.09.2024

Politiskās partijas Kustība “Par!” biedri tiksies 2024. gada partijas Kongresā Ogrē

2024. gada 14. septembrī politiskās partijas Kustība “Par!” biedri pulcēsies uz partijas devīto kongresu. Kongress notiks no plkst. 11.00 Ogrē.

Kongresu atklās partijas līdzpriekšsēdētājas – Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta komitejas priekšsēdētēja Laima Geikina un pretkorupcijas eksperte, 13. Saeimas deputāte Inese Voika. 

Kongresā partijas biedri ievēlēs partijas priekšsēdētāju, kā arī Valdes un Pārskata padomes locekļus, diskutēs par partijas turpmāko darbu, gatavojoties 2025. gada pašvaldību vēlēšanām, grozīs partijas statūtus un atskatīsies uz 2024. gada Eiropas Parlamenta vēlēšanām.

Kustība “Par!” ir pirmā un vienīgā sociāli liberālā partija Latvijā. Piedaloties 2025.gada pašvaldību vēlēšanās, Kustība “Par!” uzsver, ka ikvienai pašvaldībai ir jābūt atvērtai cilvēku līdzdalībai un jāinvestē, lai visas ģimenes dzīvotu mūsdienīgā, zaļā, ērtā un drošā vidē. Kustība “Par!” ir atvērta inovācijām, pasaules pieredzei un Eiropas vērtībām. Mūsu spēks ir sadarbībā, ne konfrontācijā un esam gatavi sadarboties ar politiskajām partijām, kas ir gatavas kopā strādāt modernai, iekļaujošai un datos balstītai politikai pašvaldībās.

Kustība “Par!” bija pārstāvēta 13. Saeimā un valdībā, vadot Veselības un Iekšlietu ministriju. Šobrīd tā ir pārstāvēta piecās Latvijas pašvaldību domēs – Rīgas, Liepājas un Jelgavas valstpilsētās, kā arī Ogres un Rēzeknes novadā. 

Aicinām mediju pārstāvjus piedalīties partijas Kongresā, iepriekš par ierašanos informējot pa e-pastu mes@kustibapar.lv vai zvanot T. 27422525 (Miks Celmiņš).


Back to top