Piedalies Jauniešu “Brīvības skolā” par augstāko izglītību! Aktualitātes
22.01.2024

Piedalies Jauniešu “Brīvības skolā” par augstāko izglītību!

Kustības “Par!” jauniešu organizācija š.g. 2. un 3. februārī aicina Latvijas jauniešus vecumā no 16 līdz 25 gadiem piedalīties “Brīvības skolā 4.0: Jaunieši par augstāko izglītību”. 

“Brīvības skola ir ikgadējs pasākums jauniešiem no visas Latvijas, lai neformālā gaisotnē kopīgi diskutētu par aktuālo, kopā ar ekspertiem meklētu risinājumus jauniešu identificētajām problēmām un aicinātu lēmumu pieņēmējus ieklausīties. Katru gadu Brīvības skolā piedalās 30 jaunieši no visas Latvijas un šogad, jo īpaši, aicinām piedalīties tos jauniešus, kuri nav piedalījušies iepriekš”,

Viesturs Romka, Par! Jauniešiem vadītājs.

Pasākumā piedalīsies Kustības “Par!” līdzpriekšsēdētājas – pretkorupcijas eksperte, 13. Saeimas deputāte un organizācijas “Delna” dibinātāja Inese Voika un divu zinātņu doktore, Rīgas domes par jauniešiem un izglītību atbildīgās komitejas priekšsēdētāja Laima Geikina, kā arī Ilze Viņķele, Ivars Drulle, Miks Celmiņš, Linda Curika, influenceri Edgar FRESH, Džemma Sudraba, stand-up komiķe Lydia un citi. 

Šogad Brīvības skolā kopā ar jauniešiem piedalīsies politiķi, eksperti un influenceri, lai rastu risinājumus problēmām, ar kurām saskaras jaunieši augstākajā izglītībā.

“Par! Jauniešiem” ir Kustības “Par!” jauniešu organizācija. Jauniešu organizācija tika dibināta 2020. gadā un organizācijā aktīvi strādā vairāk nekā 40 jaunieši no Rīgas, Jelgavas, Liepājas, Cēsīm, Dobeles un citām pilsētām.  

Spied šeit, lai iepazītos ar pasākuma programma pieejama šeit!

Dalība pasākumā ir bez maksas. Ja ir, kādi jautājumi, aicinām sazināties, rakstot uz mes@kustibapar.lv

Reģistrējies dalībai!

Ja nedzīvo Rīgā un plāno braukt uz Rīgu, lai piedalītos pasākumā ar sabiedrisko transportu, tad Tev ir iespējams arī saņemt atmaksu par nopirktajām sabiedriskā transporta biļetēm.
(veģetārs, vegāns, lactose-free, u.tml)
Tevis ievadītā informācija šajā anketā tiks izmantota tikai, lai ar Tevi sazinātos pirms un pēc pasākuma, lai nodrošinātu veiksmīgu pasākuma norisi. Tavi dati netiks nodoti citiem, kā arī bez tavas piekrišanas netiks izmantoti nevienam citam mērķim. Zini, ka tu jebkurā brīdī, sazinoties uz mes@kustibapar.lv, vari savus datus dzēst!

Pieraksties jaunumiem!

Ja vēlies vari ierakstīt arī telefona numuru!

Back to top