Mums vajadzīgs Tavs atbalsts! Ziedo!
30.01.2023

Mums vajadzīgs Tavs atbalsts! Ziedo!

Kustība “Par!” ir jauna ceļa sākumā, jo turpināsim politisko darbību paši – bez apvienības. Tomēr, lai šo ceļu ietu, vajadzīgs Tavs atbalsts – mums nepieciešami ziedojumi. Jā, mēs zinām, ka Latvijā nav pieņemts atbalstīt politiskās partijas. Tomēr šodien aicinām Tevi pārkāpt pāri ierastajiem aizspriedumiem un ziedot mums.

Ikviens ziedojums – 10 vai 100 eiro vērtībā ir liels atbalsts mūsu turpmākai darbībai patstāvīgi. Šoreiz aicinām – atbalsti un ziedo mums, lai vienīgā sociālā liberālā partija Latvijā turpinātu pastāvēt un strādāt!

Mēs esam partija, kam nav lielo ziedotāju un kuru vienmēr uzturējuši tieši mazie ziedojumi. Mēs finansējam paši sevi. Mēs, partijas biedri, regulāri ziedojam un atbalstām partiju, jo ticam tam, ka politikai ir jābūt balstītai sociāli liberālās vērtībās.

Kustība “Par!” ir sociālliberāla partija. 2017. gadā mēs publicējām partijas manifestu un aicinājām Latviju veidot par valsti, kura ir iespēja visiem; par valsti kas nepieder dažiem; un par tautu, kas sastāv no daudziem.

Toreiz manifestu parakstīja vairāk kā 800 Latvijas pilsoņu un mēs uzvarējām 13. Saeimas vēlēšanās, iekļūstot Saeimā ar sešiem deputātiem (Manifests).

Šie četri gadi Latvijas politikā ir bijuši sāpīgākie mūsu brīvās valsts vēsturē: pieredzējām pirmo lielo pandēmiju, mūsu valsts tika apdraudēta no pašieceltā kaimiņu tirāna un Eiropā sākās karš.

Mēs bijām atbildīgi par šo krīžu risināšanu, strādājām un darījām labāko iespējamo, balstījām mūsu idejas un ieceres pierādītos faktos, zinātnē un neļāvām vieglām politiskām manipulācijām ņemt virsroku. 

Pēc lielām uzvarām nāk arī zaudējumi. 2022.gada vēlēšanās mums pietrūka pavisam nedaudz balsu. Mēs pieļāvām kļūdas un neiekļuvām Saeimā, lai pārstāvētu valstiski atbildīgu, liberālu domu Saeimā un valdībā. Mēs mācāmies no savām kļūdām un darīsim citādāk.

Bet mēs turpinām, jo ticam un zinām, ka ir vērts strādāt pie valsts finansētas un kvalitatīvas veselības aprūpes un bezmaksas augstākās izglītības latviešu valodā. Pie tā, lai visas Latvijas ģimenes būtu tiesiski un juridiski aizsargātas, visiem pāriem būtu iespēja laulāties un mēs dzīvotu valstī, kur cieņa pret ikvienu ir vērtība. Lai Latvija varētu pastāvēt bez karteļiem un korupcijas, ar taisnīgiem nodokļiem. Valsti, kura nodrošina pienācīgus uzturlīdzekļus solo vecākiem un sniedz jēgpilnu atbalstu energokrīzē tiem, kuriem tas nepieciešams visvairāk.

Šobrīd turpinām darbu piecās Latvijas pašvaldībās: Rīgā, Jelgavā, Ogrē, Liepājā un Rēzeknes novadā un gatavojamies nākamajām Eiropas parlamenta, pašvaldību un Saeimas vēlēšanām. 

14. Saeimas vēlēšanu rezultātus varam vērtēt dažādi. Redzam, ka liberālā balss Latvijas politikā ir vājinājusies, tomēr ticam, ka tai ir jāatgriežas. Mēs turpināsim iestāties par iekļaujošu, saliedētu nāciju, kurā visi spēsim sarunāties latviešu valodā, par taisnīgiem nodokļiem visiem, par atbalstu tiem, kuriem tas nepieciešams visvairāk un bez slēptām sarunāšanām un koruptīviem karteļiem publiskās naudas izšķērdēšanā. Par lēmumu pieņemšanu, kas balstās datos un zinātnē, nevis labās draudzībās.

Ziedo, lai mēs varētu turpināt iesākto!

Rekvizīti

Kustība “Par!”

Reģistrācijas Nr.: 40008268164

Banka: Swedbank

Konta Nr. LV02HABA0551044114029

SWIFT: HABALV22

Mērķis: Ziedojums; vārds, uzvārds, personas kods

Paldies Jums!


Back to top