Piesakies vienas dienas pasākumam “Brīvības skola jauniešiem 3.0”!
04.10.2022

Piesakies vienas dienas pasākumam “Brīvības skola jauniešiem 3.0”!

Jau trešo gadu Kustība “Par!” sadarbībā ar jauniešu nodaļu “PAR Jauniešiem” rīko pasākumu, kurā 16-25 gadus veci jaunieši piedzīvo aizraujošu dienu kopā ar citiem jauniešiem un liberālās politikas veidotājiem. 

Sestdien, 15. oktobrī, M/Darbnīcā (Aristīda Briāna ielā 9, Rīgā) notiks vienas dienas pasākums “Brīvības skola jauniešiem 3.0”, kura laikā strādāsim pie idejām labākai Latvijai. Darbosimies kopā un sarunāsimies ar pieredzējušiem politiķiem – Danielu Pavļutu, Mariju Golubevu, Vitu Andu Tēraudu, Inesi Voiku, Kristu Baumani, Mārtiņu Šteinu, Laimu Geikinu, Ivaru Drulli, Ilzi Viņķeli, Ivaru Ijabu u.c. Uzzināsim, kā idejas virzīt līdz reāliem risinājumiem un ko darīt, ja ar pirmo piegājienu neizdodas. Dienas gaitā diskutēsim, spēlēsim spēles, strādāsim darbnīcās. Būsim brīvi un pastāvēsim par to, ko vēlamies!

Lai pieteiktos, līdz 11. oktobra plkst. 23.59 aicinām jauniešus aizpildīt šo anketu: https://ej.uz/BSJ2022 , kurā aicinām pastāstīt par pieredzēm, kā arī dalīties ar motivāciju piedalīties šajā pasākumā. 

Pasākuma dalībnieku skaits ir limitēts. Tāpēc uz pilnībā apmaksātu, aizraujošu un ļoti vērtīgu pasākumu aicināsim 30 interesantāko, motivētāko pieteikumu autorus! 

Ja neesi no Rīgas un vēlies piedalīties pasākumā, atmaksāsim autobusa biļetes izmaksas abos virzienos. 


Back to top