Kustības “Par!” apvienotais saraksts Rēzeknes novadā strādās koalīcijā Aktualitātes, Jaunumi
14.09.2021

Kustības “Par!” apvienotais saraksts Rēzeknes novadā strādās koalīcijā

Svētdien, 12. septembrī, pieci no sešiem Rēzeknes novada domē ievēlētajiem sarakstiem vienojušies par jaunā sasaukuma vadību – par koalīcijas izveidi vienojušies Kustības “Par!”/”Jaunā Vienotība”/Latgales partijas apvienotā saraksta, Nacionālās apvienības un politiskās partijas “Latvijas Reģionu apvienība” apvienotā saraksta, “Latvijas attīstības” un Jaunās konservatīvās partijas, kā arī Zaļo un zemnieku savienības deputāti.

“Paldies vēlētājiem visā novadā, sevišķi Viļānu pagasta un pilsētas iedzīvotājiem par uzticēšanos jau daudzu gadu garumā.” teic no Kustības “Par!” apvienotā saraksta ievēlētā Rēzeknes novada deputāte Inta Brence. “Ceru, ka izdosies izveidot koalīciju jau iepriekš minētajā sastāvā, un varēšu strādāt ar pilnu atdevi pozīcijā.”

Par priekšsēdētaju tikšot virzīts ilggadējais domes vadītājs Monvīds Švarcs. Savukārt opozīcijā atstāti partijas “Saskaņa” pārstāvji.

Kā iepriekš ziņots sestdien, 11. septembrī, apvienotā Rēzeknes novada pašvaldību vēlēšanās Kustības “Par!”, Jaunās Vienotības un Latgales partijas apvienotais saraksts ieguva visvairāk vēlētāju balsu – 28,92%, iegūstot 6 vietas pašvaldības domē. Kustību “Par!” domē pārstāvēs deputāte Inta Brence.

Inta Brence Vairāk »

Back to top