Kustības “Par!” apvienotais saraksts uzvar Rēzeknes novada vēlēšanās Aktualitātes, Jaunumi
12.09.2021

Kustības “Par!” apvienotais saraksts uzvar Rēzeknes novada vēlēšanās

Sestdien, 11. septembrī, apvienotā Rēzeknes novada pašvaldību vēlēšanās Kustības “Par!”, Jaunās Vienotības un Latgales partijas apvienotais saraksts ieguva visvairāk vēlētāju balsu – 28,92%, iegūstot 6 vietas pašvaldības domē. Kustību “Par!” domē pārstāvēs deputāte Inta Brence.

“Uz priekšu! Iespēja un piedāvājums iesaistīties kultūras, izglītošanās, saturīga brīvā laika pavadīšanai ikvienam Rēzeknes novada iedzīvotājam būs! Centīšos pati un aktivizēšu iedzīvotājus dzīvot zaļi, gudri un mūsdienīgi.” komentē I. Brence. 

Deputāte uzsver, ka tiks veidota kvalitatīva un droša dzīves vide iedzīvotāju ikdienas pamatvajadzību realizēšanai, darba vietai un uzņēmējdarbībai. “Rūpēsimies par ikvienas ģimenes labklājību, pilnveidojot sociālo pabalstu un sociālo pakalpojumu klāstu.” viņa norāda. 

Kustības “Par!” programmas vadmotīvs pašvaldībām ir #dzīvesvieta, kas atvērta talantiem, inovācijām, un pasaules pieredzei un Eiropas vērtībām.Kustība “Par!” ir sociāli liberāla partija par Latviju, kura ir iespēja visiem, par valsti, kas nepieder dažiem, un par tautu, kas sastāv no daudziem. Kustībā ir iestājušies vairāk kā 600 biedri, un tai ir 13 teritoriālās nodaļas, kā arī jauniešu nodaļa. Vairāk informācija: www.kustibapar.lv.

Inta Brence Vairāk »

Back to top