Jauniešus aicina pieteikties Brīvības skolai 2.0 Aktualitātes, Jaunumi
21.06.2021

Jauniešus aicina pieteikties Brīvības skolai 2.0

Ja Tev ir 16-25 gadi un vēlies piedzīvot aizraujošu dienu kopā ar citiem jauniešiem un modernas Latvijas veidotājiem, piesakies vienas dienas piedzīvojumam!

12. augustā Rīgā, notikumu vietā “Tu jau zini Kur”, aicinām uz vienas dienas pasākumu, kurā sarunāsimies ar pieredzējušiem politiķiem – Danielu Pavļutu, Mārtiņu Staķi, Mariju Golubevu, Kristu Baumani, Mārtiņu Šteinu, dažādu pašvaldību deputātiem, kā arī tiksimies un strādāsim pie dažādām idejām kopā ar enerģiskiem un foršiem jauniešiem, kuri savas idejas jau ir paspējuši realizēt un virzīt. Uzzināsim, kā gūt panākumus un ko darīt, ja ar pirmo piegājienu neizdodas. Jo spēja turpināt pēc neveiksmēm ir daļa no panākumu atslēgas. Dienas gaitā diskutēsim, spēlēsim spēles, strādāsim darbnīcās. Būsim brīvi un pastāvēsim par to, ko vēlamies!

Lai pieteiktos, līdz 30. jūlijam aizpildi šo anektu: https://forms.gle/rJhvW8ukQmN2cC6x9, kurā aicinām pastāstīt par Tevi un Tavām pieredzēm, kā arī dalīties ar savu motivāciju piedalīties šajā pasākumā. Interesantāko pieteikumu autorus aicināsim uz pilnībā apmaksātu, aizraujošu un ļoti vērtīgu dienu! Mēs priecāsimies ikvienu no jums redzēt!

#KustībaPar


Back to top