Paldies par uzticību Kustības “Par!” komandām #dzīvesvietās! Aktualitātes
06.06.2021

Paldies par uzticību Kustības “Par!” komandām #dzīvesvietās!

Kustība “Par!” 2021. gada pašvaldību vēlēšanās ieguva 9 vietas 7 pašvaldībās. Paldies visiem atbalstītājiem un vēlētājiem, kuri mums uzticējās un balsoja par Kustības “Par!” sarakstu kādā no pašvaldībām!

Cilvēki mūsu personā balsojuši par pārmaiņām, pretēji kopējai rezultātu tendencei par stabilitāti – ar vislielāko atbildību un godaprātu izturēsimies pret balsotāju izrādīto uzticību. Paldies “Par!” nodaļām, sarakstu kandidātiem, brīvprātīgajiem un ziedotājiem! Vēlēšanas ir beigušās, laiks darbiem. Sāksim strādāt katrs savā #dzīvesvietā visā Latvijā, iznākot no Rīgas reģionu pilsētās – jo mūsu valsts sākas mājokļos, pagalmos, apkaimēs, novados un pilsētās – cilvēku dzīves vietās.

Ievēlētie deputāti:

Liepājā – Dace Bluķe

Cēsu novadā – Ivo Rode

Ādažu novadā – Sniedze Brakovska

Jelgavā – Uldis Dūmiņš un Mārtiņš Daģis

Ogres novadā – Jānis Lūsis un Edgars Gribusts

Ropažu novadā – Signe Grūbe.

Ievēlēti citi no “Par!” apvienotā saraksta: 

Jūrmalā – Ints Dālderis (JV).

Rēzeknes novadā, kurā Kustības “Par!” līdere Inta Brence startē sarakstā nr. 1 kopā ar partijām “Jaunā Vienotība” un “Latgales partija” pašvaldību vēlēšanas vēl tikai notiks – 11. septembrī. CVK lēmums pieņemts, pildot Satversmes tiesas 2021. gada 28. maija spriedumu ar kuru noteikts, ka Varakļānu novada pievienošana Rēzeknes novadam neatbilst Satversmei.

Partija Kustība “Par!” 2021. gada pašvaldību vēlēšanu ietvaros kandidēja 12 sarakstos (Rēzeknes novadā turpina kandidēt) ar mērķi radīt pārmaiņas dzīvesvietās, par pārstāvjiem izvirzot daudzus pasaules pieredzi guvušus vietējo kopienu līderus. 


Back to top