Kā es kļuvu par liberāli? #6 / Krista Baumane Aktualitātes, Jaunumi,
18.02.2021

Kā es kļuvu par liberāli? #6 / Krista Baumane

Otrdien, 2. martā, plkst. 17.00-18.30 Zoom vai Facebook tiešraidē Kustības “Par!” lapā aicinām piedalīties sarunā  –  “Kā es kļuvu par liberāli?” ar Kustības “Par!” biedri un Saeimas deputāti Kristu Baumani.

Kristas vēlme padarīt pasauli labāku

Krista par sevi un liberālismu saka tā: “Mēs visi mēdzam darīt lietas kaut kādā noteiktā veidā tāpēc, ka tā darīja ģimenē vai redzam to sev apkārt. Cilvēki parasti jūtas drošāk kopā ar sev līdzīgiem un mēdz baidīties no svešā. Mani kopš apzināta vecuma urdīja ziņkārība izaicināt tradīcijas, saprast, no kā tās cēlušās un iepazīt nezināmo. Man tas vienkārši likās interesanti. Kad 17 gadu vecumā no Padomju Savienības nokļuvu Amerikā, tas bija kā sprādziens daudzām atziņām, ko iepriekš pieņēmu kā pašsaprotamas. Ziņkārība par lietu cēloņiem un izsalkums iepazīt daudzveidīgo pasauli nav mazinājies. Nākusi kāt vēlme to mainīt un padarīt labāku. Vai tas mani padara par liberāli?”

Aicinām piedalīties sarunā!

Sarunas moderatore un idejas autore ir Ieva Feldmane-Walmsley, kura sarunas sākumā iepazīstinās ar liberālisma ideju un liberālisma stūrakmeņiem Kustības “Par!” kontekstā.

Sarunai iespējams pievienoties Zoom vai skatīt Facebook tiešraidē Kustības “Par!” lapā – sagatavo našķus un vīna glāzi, un skaties no sava dīvāna!

Zoom pieeja: https://us02web.zoom.us/j/81098803663?pwd=RVFYamJOcHMxWTE4WUFkR1BzRFJadz09

Tikšanās ID: 810 9880 3663
Parole: liberale

Facebook pieeja: https://www.facebook.com/events/2926197544368347/

Krista Baumane Man rūp sabiedriskais labums un es vēlos to vairot ar savu darbu. Man ir, ko dot - man ir izglītība un pieredze, lai veidotu Latviju par plaukstošu Eiropas valsti, kur visu tautību latvieši jūtas labi. Vairāk »

Back to top