Saruna par Satversmes grozījumiem – vai ir pamats uztraukumam? Aktualitātes, Jaunumi, Viedokļi
29.01.2021

Saruna par Satversmes grozījumiem – vai ir pamats uztraukumam?

Trešdien, 3. februārī, plkst. 17.00 Facebook un Zoom tiešraidē aicinām piedalīties sarunā par Nacionālās apvienības rosinātajiem Satversmes grozījumiem, kas likuši asi strīdēties to atbalstītājiem un pretiniekiem. Sarunā piedalīsies Kustības “Par!” valdes locekle un Saeimas deputāte Marija Golubeva un Kustības “Par!” biedri Evita Goša un Egils Grasmanis.

Pievienojies Zoom sarunai: https://us02web.zoom.us/j/85832380288?pwd=MHVvTjVwWWxJUko3Q21NTFhNeUs0dz09
Tikšanās ID: 858 3238 0288
Parole: saruna

Facebook tiešraide: Kustības “Par!” lapā ŠEIT

Iniciatīva ir nodota izskatīšanai atbildīgajā Saeimas komisijā un detalizētākas diskusijas pie tās vēl tikai priekšā. Kādi ir riski šādu grozījumu pieņemšanai un vai ir pamats uztraukumam?

Marija Golubeva uzskata, ka tas ir mēģinājums šķirot ģimenes “pareizajās” un “nepareizajās”, lai liegtu daļai ģimeņu tiesīsku aizsardzību. Viņa pamato, ka valsts tiesiskās aizsardzības liegšana realitātē pastāvošām ģimenēm ir bīstama ne tikai šo NA neatzīto ģimeņu lokam, bet arī visai sabiedrībai. Jo tas atgrūdīs daļu Latvijas cilvēku no valsts un radīs sajūtu, ka viņi nav vajadzīgi.

Sarunas mērķauditorija ir iespējami plašs cilvēku loks, kuri var piedāvāt konstruktīvus argumentus. Laipni aicinām piedalīties sarunā!

Marija Golubeva Gribu redzēt Latviju starp Eiropas modernākajām un brīvākajām valstīm, un es strādāju šim mērķim. Vairāk »
Piedalies Facebook pasākumā
Programma
Mēs esam par Latviju, kura ir iespēja visiem.
Visa Programma

Back to top