Budžets 2021 Aktualitātes, Fakti, Jaunumi, Viedokļi
04.12.2020

Budžets 2021

2021. gada budžetā labākā ziņa ir 183 miljoni mediķu algām, lai gan tas nebūt nerisina visas veselības aprūpes vajadzības.

2021. gadā mediķu algām – 183 miljoni

Turklāt Latvija turpinās 2020. gadā pildīto lēmumu nedalīt veselības aprūpes pakalpojumu saņēmējus divos grozos, turpinot sniegt veselības aprūpi arī valsts neaizsargātākajiem iedzīvotājiem.

Mums būs savs piedāvājums modernai pašnodarbināto nodokļu sistēmai

21. gadsimta ekonomikā pašnodarbinātie profesionāļi strādā vairākos darbos un dažādās slodzēs, īsākos un garākos projektos. Ir vajadzīga mūsdienīga nodokļu kārtība! Saeimas sēdē Daniels Pavluts, Kustības “Par!” vadītājs un “Attīstībai/Par!” Saeimas frakcijas vadītājs.

Uzlabojumu pašnodarbināto likumā panāca Kustības “Par!” biedre Anna Braķe – iedvesmojošs stāsts!

Anna kongresā rosināja ikvienu, kurš saprot finanses, sanākt kopā un labot Finanšu un Labklājības ministriju radītās kļūdas. Dažas kļūdas izdevās labot, citas nē, bet šis ir stāsts par to, kas ir mūsdienīga, demokrātiska un stipra partija.

Uzruna no 2020. gada 10. oktobra Kustības “Par!” kongresa. Anna Braķe ir grāmatvedības uzņēmuma vadītāja un Kustības “Par!” biedre un grāmatvede.

Lielāks atbalsts NVO, biedrībām un darbam ar jaunatni

Nākamā gada budžets nes finansiālu pieaugumu cilvēkiem, kas darbojas biedrībās un nodibinājumos, jo NVO fonda finansējums pieaug līdz 1,5 miljoniem eiro. Lielākas iespējas darboties būs darbā ar jaunatni iesaistītajiem, jo Jaunatnes politikas valsts programmas finansējums pieaugs par vairāk nekā 50 tūkstošiem, sasniedzot 574 tūkstošus!


Back to top