Kustība “Par!” kongresā prezentē redzējumu par modernu, atvērtu un zaļu Dzīvesvietu katram cilvēkam Aktualitātes, Fakti, Jaunumi, Viedokļi
11.10.2020

Kustība “Par!” kongresā prezentē redzējumu par modernu, atvērtu un zaļu Dzīvesvietu katram cilvēkam

Moderna, atvērta un zaļa dzīvesvieta visiem Latvijas cilvēkiem būs Kustības “Par!” prioritātes ceļā uz 2021. gada vēlēšanām Latvijas novados un pilsētās. Šodien Jūrmalā notika partijas trešais kongress gan klātienē, gan interneta vidē.

“Mēs dibinājām partiju “Kustība “Par!””, jo mums un mūsu domubiedriem nebija par ko balsot. Mēs iestājāmies par taisnīgu un modernu Latviju un pret stagnāciju un atpakaļrāpulību. Šajā laika posmā esam trīs gados startējuši trīs vēlēšanas ar panākumiem – Latvijas politika bez mums būtu citāda. Nākamgad vēlēšanas pirmoreiz notiks 41 jaunajā novadā. Mūsu uzdevums ir piedāvāt tādu modernas, taisnīgas un cilvēcīgas Latvijas redzējumu, kas atbalsojas visās Latvijas malās,” kongresā teica Kustības “Par!” vadītājs Daniels Pavļuts.

2021. gada vēlēšanām Latvijas novados un pilsētās Kustība “Par!” piedāvās modernu, atvērtu un zaļu dzīvesvietu katram Latvijas cilvēkam un jaunu spēku, kas veicina pārmaiņas. Kustība “Par!” sadarbosies ar spēkiem, kas bez dogmām un aizspriedumiem kopīgi strādās Latvijas cilvēku Dzīvesvietas zaļai modernizācijai.

Kongresā Kustību “Par!” sveica partneri no apvienības “Attīstībai/Par!” – partijas “Latvijas Attīstībai” vadītājs Juris Pūce un “Izaugsme” vadītājs Andris Skride. Ar ziņojumiem uzstājās pārstāvji no Kustības “Par” valdes, Pārskata padomes, teritoriālajām nodaļām, Rīgas domes, Saeimas, Ministru kabineta un Eiropas Parlamenta.

Kustības “Par!” biedri vēlēšanās ievēlēja divus trūkstošos Pārskata padomes locekļus – Ģirtu Jankovski un Liesmu Osi un debatēja par tikko notikušajām Rīgas domes vēlēšanām, partijas padarīto darbu un nākotnes mērķiem.

Spied šeit, lai lasītu #Dzīvesvieta – Kustības “Par!” redzējums ceļā uz 2021. gada vēlēšanām Latvijas novados un pilsētās.

Galerija

Kongresa tiešraides ieraksts

Back to top