Kustības “Par!” pārgājiens pulcē aktīva dzīvesveida piekritējus Aktualitātes, Jaunumi
27.10.2020

Kustības “Par!” pārgājiens pulcē aktīva dzīvesveida piekritējus

Svaigs gaiss, veselīga pastaiga, skaista daba un lieliska kompānija – tas viss raksturoja sestdien, 24. oktobrī Kustības “Par!” Ādažu un Carnikavas nodaļas rīkoto pārgājienu uz vienu no skaistākajām jaunā apvienotā novada vietām – Garezeriem.

Pārgājienā piedalījās 53 cilvēki, no kuriem jaunākajam bija vien 3 mēneši. Pasākumā piedalījās arī 5 suņi, kas izvērtās par lielisku ballīti četrkājainajiem mīluļiem, kas nepaguruši skraidīja un pat nopeldējās Garezeru ūdeņos.

Pārgājiena dalībniekiem bija iespēja ne tikai uzkāpt Lilastes paraboliskajā kāpā, izstaigāt skaistos Garezeru krastus, vērojot krāšņos atspulgus ūdenī, bet arī uzzināt daudz jauna, klausoties pārgājiena organizētāju un Kustības “Par!” Ādažu nodaļas vadītāja Toma Ceļmillera un viņa vietnieces Sniedzes Brakovskas stāstītajā, kā arī piedaloties īpaši izveidotā prāta spēlē savos viedtālruņos.

Esam droši, ka ikviens pārgājiena dalībnieks uzzināja ko jaunu gan par Ādažu un Carnikavas novadu dabas bagātībām, gan par novadiem kopumā.

Pasākuma laikā dalībnieki izmantoja arī iespēju diskutēt par nozīmīgiem jautājumiem, tostarp par pārvaldību, novadu apvienošanas jautājumus, kā arī sabiedrības iesaisti lēmumu pieņemšanā.

Pasākuma noslēgumā dalībnieki cienājās ar Kustības “Par!” sarūpēto cienastu, saņēma medaļas par dalību gājienā, kā arī izteica vēlmi jau drīzumā piedalīties vēl kādā nodaļas organizētā pārgājienā.

Foto: Ilze Ceļmillere

Vēlies kļūt par Ādažu un Carnikavas nodaļas aktīvu atbalstītāju?
Uzraksti viņiem e-pastu!

Back to top