Saruna ar Annu Braķi / Finanšu pratība krīzes apstākļos 21.04.20. Aktualitātes, Jaunumi
17.04.2020

Saruna ar Annu Braķi / Finanšu pratība krīzes apstākļos 21.04.20.

Otrdien, 21. aprīlī plkst. 18.00 iekārtojies ērti un pievienojies sarunai par finanšu pratības un plānošanas jautājumiem. Esam uzrunājuši mūsu grāmatvedi un Rīgas domes vēlēšanu kandidāti Annu Braķi dalīties ar savām zināšanām šajā jomā.

Finanšu pratība

Sarunas jautājumu loks būs plašs – finanšu pratība krīzes apstākļos, īss ieskats finanšu plānošanā, informācijā par nodokļiem, praktiski padomi par deklarāciju aizpildīšanu u.c.

Anna ļoti priecāsies, ja iesūtīsiet sev interesējošus jautājumus jau iepriekš šeit. Protams, jautājumus būs iespējams uzdot arī sarunas laikā.

Anna Braķe

Anna Braķe ir grāmatvede un padomdevēja vairākiem uzņēmumiem. Fiziskas personas nav viņas tiešā mērķauditorija, bet daži padomi azotē ir arī ar uzņēmējdarbību nesaistītām personām.

Anna Braķe priecāsies par jūsu jautājumiem jau iepriekš, lai var pielāgot saturu. Sūtiet uz anna.brake@kustibapar.lv. Uz tikšanos ekrānos!

P.S. Anna saka, ka brīnumoliņu diezin vai varēs iedot, bet iesaka nopirkt loterijas biļeti, jo… kā Tu vari uzvarēt loterijā, ja Tu nenopērc biļeti?


Back to top