Vikipēdijas maratons Aktualitātes, Jaunumi
22.01.2020

Vikipēdijas maratons

Šī maratona temats – Barikādes. Maratons notiks svētdien, 26. janvārī 11:00-16:00 Kustības “Par!” birojā (Torņa iela 4, 101, III-C, Rīga). Pie ieejas jāzvana “1”, un mēs atrodamies 1. stāvā. Iepriekšēja pieteikšanās / zināšanas nav nepieciešamas!

Kur Tu meklē informāciju? Iespējams, ka “Google” meklētājā, kas piedāvā ieskatīties Vikipēdijā.

Vikipēdija veido mūsu izpratni par pasauli caur tematiem, kurus kāds cilvēks ir uzskatījis par pietiekami nozīmīgiem, lai veidotu ierakstus par tiem. Vikipēdija atspoguļo arī nevienlīdzību mūsu sabiedrībā. Mēs varam proaktīvi to risināt, veidojot Vikipēdijas ierakstus par cilvēkiem vai notikumiem, kuri, mūsuprāt, ir daudz devuši Latvijai un pasaulei, bet par kuriem trūkst viegli pieejama informācija.

Vikipēdijas maratons par Barikādēm

Šī maratona temats – Barikādes. Viens no nozīmīgākajiem posmiem mūsu valsts neatkarības atjaunošanā.

Tev nav nepieciešama iepriekšēja pieredze Vikipēdijas ierakstu veidošanā, jo mēs šo darbu darīsim kopīgi. Taču droši nāc ar saviem ierosinājumiem un savāktu materiālu par Tev interesējošu tematu!

Maratons notiks svētdien, 26. janvārī 11:00-16:00 Kustības “Par!” birojā (Torņa iela 4, 101, III-C, Rīga). Pie ieejas jāzvana “1”, un mēs atrodamies 1. stāvā.

Iepriekšējais maratons bija veltīts sievietēm Latvijas vēsturē, un tas notika svētdien, 20. oktobrī.


Back to top