“Attīstībai / Par!” piesaka sevi kā vienīgo alternatīvu esošajai valdības koalīcijai Aktualitātes
26.04.2018

“Attīstībai / Par!” piesaka sevi kā vienīgo alternatīvu esošajai valdības koalīcijai

Šodien, 26. aprīlī, K. K. fon Stricka villā apvienība “Attīstībai / Par!” atklāja savu 13. Saeimas priekšvēlēšanu kampaņu, piesakot sevi kā vienīgo reālo alternatīvu esošajai valdības koalīcijai. Apvienības mērķis ir iesaistīt politikā jaunus cilvēkus un nodrošināt Latvijas kā modernas un liberālas valsts izaugsmi.

 

“Attīstībai / Par!” līdzpriekšsēdētājs Daniels Pavļuts: “Latvijas galvenā problēma ir vecās paaudzes politiķi. Šīs Saeimas vēlēšanas būs izšķiršanās starp stagnāciju, ko viņi piedāvā, vai pārmaiņām. Ja cilvēki vēlas, lai Latvija būtu moderna valsts, kas rūpējas par saviem iedzīvotājiem, cenšas būt taisnīgāka dažādās dzīves jomās – sākot ar tiesiskumu un beidzot ar visiem pieejamu veselības aprūpi un starptautiski konkurētspējīgu izglītību, ir jābalso par mūsu partiju apvienību.”

 

“Attīstībai / Par!” līdzpriekšsēdētājs Juris Pūce: “Mums ir skaidrs piedāvājums Latvijas nākotnei vismaz četriem turpmākajiem gadiem, lai cilvēki šeit gribētu dzīvot un justos labi. Veselība un izglītība būs prioritātes. Ja cilvēki nesaņems kvalitatīvu veselības aprūpi un konkurētspējīgu izglītību, viņi agri vai vēlu dosies prom. Ar visām ģimenēm, pavisam. Mums ir laba komanda, kas tic vienai idejai – mēs gribam redzēt Latviju kā modernu, eiropeisku un liberālu valsti. Es ticu Latvijas iedzīvotājiem un viņu izvēlei doties uz priekšu, nevis atpakaļ.” 

 

Partijas “Izaugsme” vadītājs Andris Skride: “Mums būs jāmaina vērtību sistēma. Arī vēlēšanu vērtību sistēma – piedāvājot balsot par cilvēkiem, kuri kritiski domā, nevis akli tic.”

 

“Attīstībai / Par!” priekšvēlēšanu kampaņas pirmajā posmā iecerēts sabiedrību iepazīstināt ar apvienības cilvēkiem un idejām un aicināt līdzīgi domājošos iesaistīties politikā.

Klips pieejams arī apvienības mājaslapā www.attistibaipar.lv.

Politisko partiju apvienību “Attīstībai / Par!” ar mērķi veidot modernu un taisnīgu Latviju vienotā Eiropā izveidojušas partijas “Kustība “Par!””,  “Latvijas attīstībai” un “Izaugsme”.


Back to top