Judins, Loskutovs, Čigāne un Dālderis arī turpmāk strādās “Vienotības” frakcijā Aktualitātes
22.02.2018

Judins, Loskutovs, Čigāne un Dālderis arī turpmāk strādās “Vienotības” frakcijā

Saeimas deputāti Andrejs Judins, Aleksejs Loskutovs,  Lolita Čigāne un Ints Dālderis turpinās darbu politiskās partijas “Vienotība” frakcijā un valdošajā koalīcijā. Par šo savu lēmumu deputāti ceturtdien informēja Kustības Par! valdi.

Kā zināms, pirmdien Kustība Par! nolēma piedalīties Saeimas vēlēšanās kā skaidra alternatīva valdošajai koalīcijai un neiesaistīties partijas “Vienotība” veidotajā apvienībā ar reģionālajām partijām.

Savukārt partijas “Vienotība” frakcijas vadītājs Hosams Abu Meri sestdien “Vienotības” domē paziņoja, ka viņš ir gatavs piedot deputātiem, kuri ir kļūdījušies un tagad vēlas laboties. “Mēs esam gatavi arī piedot kolēģiem, kas uztaisīja citu organizāciju, ja viņi sola strādāt komandā,” teica Abu Meri.

Deputāti Andrejs Judins un Aleksejs Loskutovs vienlaikus paziņoja, ka izstājas no Kustības Par!. Lolita Čigāne un Ints Dālderis lēmumu par izstāšanos no Kustības Par! nav pieņēmuši, bet plāno palikt “Vienotības” frakcijā.

Kustības Par! valde pieņēma zināšanai deputātu lēmumu un turpinās darbu pie apvienības izveides, kas ir alternatīva valdošajai koalīcijai.


Back to top