Par Kustības “Par!” izpilddirektoru un priekšvēlēšanu kampaņas vadītāju kļūst Mārtiņš Staķis Aktualitātes, Fakti
28.12.2017

Par Kustības “Par!” izpilddirektoru un priekšvēlēšanu kampaņas vadītāju kļūst Mārtiņš Staķis

Ar patiesu prieku ziņojam, ka, sākot no 2017. gada decembra, Mārtiņš Staķis pildīs Kustības Par! izpilddirektora amata pienākumus: vadīs priekšvēlēšanu kampaņu un koordinēs darbinieku un brīvprātīgo komandu.

Kustības Par! valdes priekšsēdētājs Daniels Pavļuts norāda, ka šis ir svarīgs un loģisks Kustības izaugsmes solis. Priekšvēlēšanas ir sākušās, mūsu biedru skaits aug un paplašinās brīvprātīgo komanda. Mārtiņa Staķa līdzšinējais pienesums Kustības dibināšanā un vadīšanā ir nenovērtējams. Patiesi priecājos, ka ar Kustību Par! Latvijas politikā ienākusi tik spēcīga personība kā Mārtiņš – viņš ir izcils piemērs jaunajai politiķu paaudzei, par kuras nepieciešamību tik bieži dzird runājam.

Gatavojoties 2018. gada Saeimas vēlēšanām, jaunais izpilddirektors vadīs Kustības Par! priekšvēlēšanu kampaņu, organizēs darbinieku un brīvprātīgo komandu un Kustības administratīvo darbu. M. Staķis ir Kustības Par! līdzdibinātājs un valdes loceklis, uzņēmējs un sabiedriski aktīvs cilvēks.

“Valstiskās identitātes pamats ir atbildes uz trīs jautājumiem: kas mēs bijām vakar, kas esam šodien un kas gribam būt rīt. Kustības Par! uzdevums ir radīt piedāvājumu, kurš atbildētu uz jautājumu – kas gribam būt rīt? Radīt tādu sabiedrisko līgumu, kas samazinātu nevienlīdzību sabiedrībā un vienotu cilvēkus, nevis šķeltu,”  darba prioritātes uzsver M. Staķis.

Mārtiņs Staķis ir SIA “Innocent coffee masters” un SIA “Innocent Pro” īpašnieks un valdes loceklis. Kopš 2016. gada vada LTV1 reliģijas un ētikas raidījumu “Saknes debesīs”. No 1999. gada līdz 2010. gadam bija mārketinga direktors SIA Narvesen Baltija un A/S Preses Apvienība. M. Staķis ir ieguvis izglītību Latvijas Universitātē, kā arī papildinājis zināšanas “Helsinki School of Economics” Somijā.

Mārtiņš Staķis ir audzis Tukumā, bet dzīvo Rīgā kopā ar savu ģimeni, kurā aug divi bērni. Viņa sabiedrisko aktivitāšu apjoms ir gana daudzpusīgs – M. Staķis ir Latvijas Republikas zemessargs, brīvprātīgais treneris Jauniešu izglītības programmā “MOT”, Vecās Sv. Ģertrūdes baznīcas valdes un padomes loceklis, kā arī viens no kora “Pa Saulei” dibinātājiem un dalībniekiem.

Kustības Par! mērķis ir nodrošināt vienādas iespējas visiem Latvijas cilvēkiem modernā un tiesiskā Eiropas valstī. Tas balstās uz drošu un veselu sabiedrību, kurai ir piekļūstama izcila izglītība, labs darbs un cienīgas algas. Mēs esam par taisnīgiem un attīstību veicinošiem nodokļiem, spēcīgiem sabiedriskajiem medijiem, valsts aizsardzību un ilgtspējīgu attīstību.


Back to top