Sirsnīgs sveiciens svētkos! Aktualitātes
25.12.2017

Sirsnīgs sveiciens svētkos!

Mīļie Par! biedri un draugi!

Aizejošā gada nogale un advente mums, Kustībai Par!, ir bijis rosīgs laiks. Esam aktīvi darbojušies pie vairākām nozīmīgām likumdošanas iniciatīvām – vēl 21.decembrī ar valdes locekli Evitu Gošu devāmies uz Valsts prezidenta pili, lai rosinātu nodot Veselības aprūpes finansēšanas likumu Saeimai otrreizējai caurlūkošanai un novērst tajā šobrīd ietverto netaisnību, liedzot piekļuvi pilnam veselības pakalpojumu klāstam vairākiem simtiem tūkstošu Latvijas iedzīvotāju.

Gada pēdējās divās valdes sēdēs esam kopumā uzņēmuši 22 jaunus biedrus. 14.decembrī partijas birojā pulcējāmies uz pirmo domubiedru vakaru. Pasākums bija vairāk nekā izdevies –  savstarpēji sapazināmies, uzklausījām izcilus runātājus: mūsu biedru Jāni Poli un “Valmiermuižas” saimnieku Aigaru Ruņģi, kā arī iesildījām mūsu biroja telpas. Domubiedru vakari turpmāk būs mūsu tradīcija – nākamo esam iecerējuši jau 25. janvārī!

Nākamais gads mums būs spraiga darba un lielu uzdevumu pilns – strādāsim pie 500 biedru robežas pārsniegšanas, vēlēšanu sarakstiem, pabeigsim partijas programmu. Martā rīkosim Kustības Par! otro kongresu PĀRSTARTĒ LATVIJU, lai pieņemtu galvenos lēmumus, gatavojoties vēlēšanām. Šobrīd valdē aktīvi diskutējam par vēlēšanu stratēģiju un rīcības plānu, lai ar Jūsu palīdzību un atbalstu vērstos pie visas Latvijas sabiedrības.

Tomēr darbi, lai cik tie būtu svarīgi, paliek ikdienai. Tagad, svētku laikā, novēlu mums visiem domās un sirdīs rast mieru un klusumu, pārcilāt paveikto un iecerēto, būt kopā ar mīļajiem un satikt draugus.

Priecīgus, mierpilnus Ziemassvētkus un lai mums visiem piepildīts un laimīgs Latvijas 100gades gads!

Ar sirsnīgiem sveicieniem

Daniels Pavļuts un komanda

Kustība Par!


Back to top