Kustības “Par!” Domi vadīs Ilze Viņķele Aktualitātes, Fakti, Jaunumi
22.02.2021

Kustības “Par!” Domi vadīs Ilze Viņķele

Pagājušajā sestdienā, 20. februārī Kustības “Par!” Domes sēdē tika ievēlēta jauna Domes priekšsēdētāja – Ilze Viņķele. Līdz šim Domi vadīja Marija Golubeva.

Dome ir partijas institūcija, kurā darbojas valde, deputāti, Ministru kabineta locekļi, Pārskata padomes locekļi un nodaļu pārstāvji. Dome kongresu starplaikos apstiprina politiskās prioritātes un priekšvēlēšanu programmas.

Ilzes Viņķeles vadītās Domes tuvākais mērķis būs apstiprināt Kustības “Par!” programmu pašvaldību vēlēšanām. Kustība “Par!” startēs vairāk nekā 10 Latvijas lielākajās pilsētās un novados.

Ilze Viņķele amatā nomaina Mariju Golubevu, kura ir ievēlēta par “Attīstībai/Par!” Saeimas frakciju vadītāju.

Ilze Viņķele: “Esmu pārliecināta, ka Dome ir partijas nodaļu un politiski aktīvu ideju radīšanas vieta, demokrātisks instruments, kas mūsu pārstāvjiem Saeimā un valdībā var iedot tēmas, darba uzdevumus un virzīt mums svarīgās idejas īstenošanai.”

Ilze Viņķele Pieejama, moderna un kvalitatīva veselības aprūpe ir cilvēktiesības. Latvijas cilvēki ir pelnījuši saņemt ārsta palīdzību laikus. Medicīnas darbinieki ir pelnījuši pienācīgus darba apstākļus. Vairāk »

Back to top