Kustība “Par!” nodibinājusi jaunu teritoriālo nodaļu Ropažos Aktualitātes, Fakti, Jaunumi, Viedokļi
20.01.2021

Kustība “Par!” nodibinājusi jaunu teritoriālo nodaļu Ropažos

Sociāli liberālā partija Kustība “Par!” otrdien, 19. janvārī, nodibinājusi vienpadsmito teritoriālo nodaļu Ropažu novadā. Tās vadītāja būs Ropažu novada pašvaldības izpilddirektore Signe Grūbe, bet viņas vietniece – “Ropažu Garkalnes partnerības” padomes locekle Eva Haberkorne-Vimba.

Ropažu nodaļas vadītāja Signe Grūbe: “Kustības “Par!” Ropažu novada nodaļa vieno Stopiņu, Garkalnes un Ropažu novada iedzīvotājus, kuru mērķis ir redzēt Ropažu novadu kā dzīvesvietu, kas mērķtiecīgi un pārdomāti izmanto visus novada resursus – lauku teritorijas  un iespējas, kuras sniedz Rīgas tuvums. Mēs redzam, ka Ropažu novads būs atvērts iedzīvotāju līdzdalībai un moderni pārvaldīts.”

Kustības “Par!” valdes loceklis Normunds Mihailovs: “Ropažu nodaļā, līdzīgi kā citās Kustības “Par!” nodaļās, ir apvienojušies iepriekš ar politiku nesaistīti, profesionāli cilvēki ar svaigu un progresīvu skatījumu uz novada attīstību. Tas ir īpaši svarīgi laikā, kad pieaug iedzīvotāju nevienlīdzības līmenis un konservatīvie politiskie spēki vēlas vēl vairāk ierobežot cilvēku brīvības un atbalstu. Kā lielu ieguvumu topošajam Ropažu novadam redzu iespēju nepastarpināti runāt ar Rīgas mēru par kopēju attīstības stratēģiju, lai augtu gan pilsēta, gan novads.”

Kustība “Par!” aicina piedalīties Ropažu nodaļas darbā ikvienu, kurš vēlas veidot modernu, zaļu, atvērtu Dzīvesvietu. Lai piedalītos nodaļas darbā, nav jābūt Kustības “Par!” biedram.

Kustība “Par!” ir sociāli liberāla politiskā partija, kuras mērķis ir moderna un taisnīga Latvija vienotā Eiropā. Tajā ir vairāk nekā 580 biedru un atbalstītāju 11 nodaļās 10 Latvijas pilsētās un novados un vienā Apvienotās Karalistes pilsētā – Londonā.

Normunds Mihailovs Mans mērķis ir attīstīt Latvijas reģionus. Tā, lai cilvēki neaizbrauc labākas dzīves meklējumos uz Rīgu, Londonu vai Berlīni, bet gan paliek dzīvot, strādāt un veidot ģimenes reģionā, jo ir droši par savu un savu bērnu nākotni. Vairāk »
Programma
Mēs dzīvojam vietā. Ne tikai administratīvi teritoriālā vienībā vai kultūrvēsturiskā zemē, bet arī savā DzīvesVietā. Kustības “Par!” DzīvesVieta ir atvērta cilvēku līdzdalībai savas apkaimes, kopienas, pilsētas, novada attīstībā.
Visa Programma

Back to top