“Attīstībai/Par!” Saeimas frakciju vadīs Marija Golubeva Aktualitātes, Fakti, Jaunumi, Viedokļi
11.01.2021

“Attīstībai/Par!” Saeimas frakciju vadīs Marija Golubeva

Partiju apvienības “Attīstībai/Par!” (AP!) Saeimas frakciju vadīs Marija Golubeva, un frakcijas priekšsēdētājas biedra amata pienākumus pildīs Andris Skride, tā šodien frakcijas sēdē vienbalsīgi lēma AP! deputāti.

Līdz šim AP! Saeimas frakcijas vadītājs bija Daniels Pavļuts, viņa biedrs – Artūrs Toms Plešs, kuri abi ir kļuvuši par ministriem un nolikuši savus deputātu mandātus.

AP! frakcijas vadītāja Marija Golubeva: ““Attīstībai/Par!” frakcijā arī turpmāk mēs vienoti strādāsim modernai un taisnīgai Latvijai.” 

AP! frakcijas vadītājas biedrs Andris Skride: “Es centīšos veicināt visu deputātu aktīvu, solidāru, koleģiālu līdzdalību frakcijas darbā.”

Marija Golubeva ir Saeimas sekretāra biedre, un Izglītības, kultūras un zinātnes komisijas, Pieprasījumu komisijas un Augstākās izglītības, zinātnes un inovāciju apakškomisijas deputāte. Viņa ir Kustības “Par!” valdes locekle un Domes priekšsēdētāja.

Andris Skride vada Saeimas Sociālo un darba lietu komisiju, un ir Mandātu, ētikas un iesniegumu komisijas un Sabiedrības veselības apakškomisijas deputāts. Viņš ir partijas “Izaugsme” vadītājs.

“Attīstībai/Par!” programmu modernai un taisnīgai Latvijai var izlasīt ŠEIT.

Marija Golubeva Gribu redzēt Latviju starp Eiropas modernākajām un brīvākajām valstīm, un es strādāju šim mērķim. Vairāk »

Back to top