Ivars Drulle kļūst par Par!/PROGRESĪVIE frakcijas vietnieku Jaunumi
23.12.2020

Ivars Drulle kļūst par Par!/PROGRESĪVIE frakcijas vietnieku

22.decembra sēdē, Rīgas domes frakcija Par!/PROGRESĪVIE ieceļ Ivaru Drulli par vietnieku, apstiprina jauno nosaukumu un uzsver sadarbības nozīmi.

Par!/PRO frakcijā ir izvēlēti divi priekšsēdētāja vietnieki – Ivars Drulle (Kustība ”Par!”) un Antoņina Ņenaševa (PROGRESĪVIE).

Ivars savus kolēģus Rīgas domē uzrunāja sekojoši:

”Draugi, paldies par Mārtiņa mēra ieteikumu un frakcijas vadītāja īkšķīti! Ja man ļauts šajā kontekstā raksturot sevi, tad atzīmēšu to, ka veiksmīgi strādāju komandā un ilgstoši vadu lielu cilvēku grupu ar dažādiem raksturiem. Mana nervu sistēma ir stabila, es nestrebju karstu, necepos par aukstu dušu (kritiku) un nemetu plinti krūmos grūtā brīdī. Savu personīgo ego veiksmīgi apmierinu radošajā darbā un šeit esmu, lai strādātu mūsu kopējam labumam. Esmu ļoti kritisks pret paviršību un viduvējībām atbildīgā darbā, pasaules klases rezultāts ir vienīgais, kura dēļ esmu gatavs tērēt man doto laiku. Tomēr, patiesi stiprs ir tas, kas vienlaikus var parūpēties par saviem vājajiem, nepieņemtajiem un atstumtajiem. Lai mums ražīgs kopējais darbs!’

Frakcijas priekšsēdētājs Mārtiņš Kossovičš ir apņēmības pilns: “Mūsu jaunajā frakcijā kopā apvienojušies 15 aktīvi dažādu jomu profesionāļi. Partijas PROGRESĪVIE pārstāvjiem ir izveidojusies konstruktīva sadarbība ar Kustības ”Par!” deputātiem. Savstarpējā uzticēšanās, atvērtība diskusijām un izaicinājumiem, jo īpaši svarīga, veidojot nākamā gada galvaspilsētas budžetu. Turpmāko četru gadu laikā Rīgā ir garš veicamo darbu saraksts, ko vēlamies īstenot mūsu pilsētas mēra Mārtiņa Staķa (Kustība ”Par!”) vadībā. Kā lielākā domes frakcija strādāsim, lai Rīga kļūtu par sociāli atbildīgu, cilvēkiem un videi draudzīgu pilsētu.”


Ivars Drulle Es atgriezos Latvijā, lai palīdzētu veidot šo valsti. Jau padsmit gadus to daru ikdienā, gan strādājot skolā ar jauniešiem, gan bagātinot kultūras dzīvi dzimtajā Gulbenes novadā. Šobrīd esmu uzkrājis pietiekami daudz pieredzes un zināšanu, lai varētu veidot nākotnes valsti augstākajā līmenī. Vairāk »

Back to top