Kustība “Par!” kongresā 10. oktobrī Jūrmalā un tiešsaistē lems par nostādnēm ceļā uz pašvaldību vēlēšanām Aktualitātes, Fakti, Jaunumi
07.10.2020

Kustība “Par!” kongresā 10. oktobrī Jūrmalā un tiešsaistē lems par nostādnēm ceļā uz pašvaldību vēlēšanām

Politiskā partija Kustība “Par!” kongresā 10. oktobrī plkst. 10.00-17.00 konferenču centrā “Lielupe” (Bulduru prospekts 64-68, Jūrmala) lems par partijas politiskajām prioritātēm nākošajam gadam un nostādnēm ceļā uz pašvaldību vēlēšanām.

“Kustībai “Par!” ir apritējuši trīs gadi, un šajā laikā mēs ar apvienības “Attīstībai/Par!” partneriem esam guvuši vēlētāju atbalstu un ieguvuši vietas Saeimā, Eiropas Parlamentā un Rīgas domē. Toties nākamā gada pašvaldību vēlēšanas mums būs pirmās. Šajā kongresā uzlādēsim baterijas jaunam startam un nāksim ar svaigu, jaudīgu un modernu redzējumu Latvijas cilvēkiem,” uzsver Kustības “Par!” vadītājs Daniels Pavļuts

Kongresu atklās partijas vadītājs Daniels Pavļuts, uzrunas teiks partneri no apvienības “Attīstībai/Par!” – partijas “Latvijas Attīstībai” vadītājs Juris Pūce, partijas “Izaugsme” vadītājs Andris Skride un Eiropas Parlamenta deputāts Ivars Ijabs.

Ar ziņojumiem uzstāsies Rīgas mērs Mārtiņš Staķis, par teritoriālajām nodaļām atbildīgais valdes loceklis Normunds Mihailovs, Pārskata padomes priekšsēdētāja Laima Geikina, Domes priekšsēdētāja Marija Golubeva un veselības ministre Ilze Viņķele.

Lai nodrošinātu epidemioloģisko drošību, kongresa dalībnieku skaits klātienē ir ierobežots un daļa partijas biedru piedalīsies tiešsaistē. Kongress tiks translēts arī Facebook tiešraidē “Mēs esam PAR” lapā: fb.me/MesPar.LV

Mediju pārstāvji ir laipni aicināti piedalīties, piesakoties pie Kustības “Par!” saziņas vadītājas Amālijas Brūveres (amalija.bruvere@kustibapar.lv, 28608687).


Daniels Pavļuts Es ticu, ka Latvija var kļūt par vienu no izcilākajām mazajām valstīm pasaulē – gudru, modernu un taisnīgu. Vairāk »

Back to top