Kustība “Par!” dibina nodaļu Cēsīs Aktualitātes, Fakti, Jaunumi
23.09.2020

Kustība “Par!” dibina nodaļu Cēsīs

Piektdien, 25. septembrī Pasaules latviešu mākslas centrā Kustība “Par!” dibinās savu Cēsu nodaļu. Ikviens ir laipni aicināts pievienoties šim pasākumam.  Plkst. 18.00 notiks nodaļas atklātā sapulce, bet plkst. 19.00 –  atvērta saruna par jaunuzņēmumiem ar Danielu Pavļutu un Kristapu Krafti.

Kustības “Par!” Cēsu teritoriālā nodaļa tiks dibināta piektdien, 25. septembrī, plkst. 18.00 Pasaules Latviešu mākslas centrā Cēsīs (Lielā Skolas iela 6). Plkst. 18.00 tiks ievēlēts nodaļas vadītājs un vietnieks un kopā ar Kustības vadītāju Danielu Pavļutu pārrunāti nodaļas mērķi un pirmie darbi. Tā būs Kustības “Par!” devītā teritoriālā nodaļa.

Plkst. 19.00-20.30 būs saruna par jaunuzņēmumiem un jauno uzņēmēju vidi Latvijā:

  • Kustības “Par!” vadītājs,  jaunuzņēmumu asociācijas dibinātājs un ekonomikas ministrs Dombrovska valdībā Daniels Pavļuts pastāstīs par Jaunuzņēmumu likuma tapšanu. Par to, kā pārvarot dāžadus škēršļus beidzot izdodas padarīt Latviju par jaunuzņēmumu “magnētu” Baltijā,
  • Kustības biedrs Kristaps Krafte no jaunuzņēmuma “Vigo Health” iepazīstinās ar biznesa iespējām medicīnas tehnoloģiju jomā un Latvijas jaunuzņēmuma “Vigo Health” piemēru. Kas nepieciešams veiksmīgam jaunuzņēmumam un kā var palīdzēt pašvaldība?

Sarunu vadīs Kustības “Par!” valdes loceklis un Saeimas deputāts Mārtiņš Šteins: “Aicinu interesentus, kam rūp jaunā Cēsu novada attīstība gan pilsētās, gan lauku teritorijās, pievienoties Kustības “Par!” Cēsu nodaļai, lai kopīgiem spēkiem radītu idejas un darbu programmu 2021. gada pašvaldību vēlēšanām. Kopīgiem spēkiem varam īstenot pozitīvas pārmaiņas!”

Lai piedalītos nodaļas dibināšanā un turpmākajā darbā, nav jābūt Kustības “Par!” biedram – ir iespēja iegūt atbalstītāja statusu, kas ļauj iesaistīties nodaļu darbā. Kustība “Par!” aicina piedalīties nodaļas dibināšanā un sarunā par jaunuzņēmumiem ikvienu iedzīvotāju, kuram ir interese dalīties savā pieredzē vai uzklausīt Kustības “Par!” cilvēkus un Saeimas deputātus.

Kustība “Par!” ir sociāli liberāla politiskā partija, kuras mērķis ir moderna un taisnīga Latvija vienotā Eiropā. Tajā ir vairāk nekā 1000 biedru un atbalstītāju 8 nodaļās 7 Latvijas pilsētās un novados un vienā Apvienotās Karalistes pilsētā – Londonā. 

Mārtiņš Šteins Es gribu ar savu darbu Latvijas labā celt iedzīvotāju uzticību Saeimai! Vēlos uzlabot bērnu un jauniešu ikdienu Latvijā, stiprināt Latvijas nevalstisko sektoru un stingri iestāties par taisnīgu valsts pārvaldi. Vairāk »
Atgādini pats sev par šo pasākumu un uzaicini draugus pievienoties Facebook

Back to top