Piesakies vienas dienas piedzīvojumam – Jauniešu brīvības skolai! Aktualitātes, Jaunumi
09.07.2020

Piesakies vienas dienas piedzīvojumam – Jauniešu brīvības skolai!

Ja Tev ir 16-25 gadi un vēlies piedzīvot aizraujošu dienu kopā ar citiem jauniešiem un liberālās politikas veidotājiem, piesakies vienas dienas piedzīvojumam! Mēģināsim saprast, kas ir mūsu brīvības un ka par tām pastāvēt.

23. jūlijā Rīgā organizēsim vienas dienas apmācības, kurās varēsi satikt un mācīties no spilgtām personībām, kuras darbojas aktīvajā politikā – Danielu Pavļutu, Ilzi Viņķeli, Mārtiņu Staķi, Mariju Golubevu, jaudīgus komunikatorus u.c. speciālistus. Šie un vēl citi cilvēki darbīcu un citos aktīvos formātos kopā ar jums risinās jautājumus – kā būt politiķim, kā savas idejas virzīt liberāli, kādu vēlamies savu galvaspilsētu, kā komunicēt savas idejas, kas ir domāšana, kas ir brīva no kļūdām, ko man teikt un ko man neteikt un galu galā – kas ir mūsu brīvība un kā par to pastāvēt.

Lai pieteiktos, līdz 13. jūlijam aizpildi šo anektu https://forms.gle/TjuCmnPQjR4jo8vBA, kurā aicinām pastāstīt par Tevi un Tavām pieredzēm, kā arī dalīties ar savu motivāciju piedalīties šajā pasākumā. Interesantāko pieteikumu autorus aicināsim uz pilnībā apmaksātu, aizraujošu un ļoti vērtīgu dienu!


Back to top