Kustības “Par!” biedri dodas dabā un nodibina apvienoto Ādažu un Carnikavas novadu nodaļu Aktualitātes, Jaunumi
16.03.2020

Kustības “Par!” biedri dodas dabā un nodibina apvienoto Ādažu un Carnikavas novadu nodaļu

Svētdien, 15. martā Kustības “Par!” biedri, ievērojot valstī esošos piesardzības pasākumus saistībā ar COVID-19 izplatību, devās uz Garciema parabolisko kāpu, kur 29 metrus augstajā Brēdes kalnā nodibināja apvienoto Ādažu un Carnikavas novadu nodaļu.

Brēdes kalns ir Piejūras dabas parka augstākais punkts, no kura ne tikai paveras vienreizēji skaista ainava, bet arī, kā vēsta leģendas, tam piemīt spēja attīrīt domas. Tieši šeit Kustības “Par!” seši biedri nodibināja Ādažu nodaļu, kura apvienos Ādažu un Carnikavas novadu iedzīvotājus un ir jau astotā partijas nodaļa. Biedri arī vienojās par turpmākajiem darbiem, vienlaikus aicinot pievienoties domubiedrus, lai kopīgiem spēkiem veidotu atvērtu un iekļaujošu pārvaldību.

Šī ir partijas astotā teritoriālā nodaļa, kuras mērķis ir apvienot liberāli un ilgtspējīgi domājošus novadniekus. Par nodaļas vadītāju tika ievēlēts Toms Ceļmillers, nodaļas vadītāja vietniece būs Sniedze Brakovska.

Plānota klātienes saruna pēc COVID-19 apturēšanas

Kad valstī tiks apturēta COVID-19 izplatība, noteikti aicināsim visus interesentus uz klātienes sarunu par to, kā:

  • novada rīcībā esošie dati var kļūt pieejamāki iedzīvotājiem un uzņēmējiem, “būt atvērti pēc noklusējuma” un veicināt datos balstītu lēmumu pieņemšanu novadā;
  • rīkot sabiedriskās apspriešanas, lai tās nebūtu tikai formalitāte, bet patiesi iesaistītu Ādažu un Carnikavas novadu iedzīvotājus lēmumu pieņemšanā;
  • nodrošināt iespēju īstenot iedzīvotāju idejas, piem., līdzīgi kā projektos “Sabiedrība ar dvēseli”.

Sargiet savu veselību!

Kas ir Kustība “Par!”?

Kustība “Par!” ir sociāli liberāla politiskā partija ar vairāk nekā 500 moderni domājošiem biedriem. Mēs esam par Latviju, kura ir iespēja visiem, nepieder dažiem un sastāv no daudziem. Klātienes sarunā būs arī ir iespējams uzzināt, kā darbojas Kustība “Par!” un kā var kļūt par tās biedru.


Back to top