Staķis: mans mērķis nav amati, bet Rīgas restarts Aktualitātes, Jaunumi
21.02.2020

Staķis: mans mērķis nav amati, bet Rīgas restarts

“Attīstībai/Par!” un “Progresīvo” kopīgā saraksta Rīgas mēra amata kandidāts Mārtiņš Staķis pieņēmis lēmumu nolikt Saeimas deputāta mandātu, un atteikties no Aizsardzības ministrijas parlamentārā sekretāra posteņa, lai visus spēkus veltītu Rīgas domes ārkārtas vēlēšanām.

“Man galvenais nav amati, bet Rīgas restarts. Es vienmēr visus darbus veicu ar 100% atdevi,” – tā savu lēmumu pamato Staķis. Viņš noliks deputāta mandātu līdz Saeimas ziemas sesijas beigām – tiklīdz būs pabeidzis pēdējos iesāktos darbus parlamentā.

Mārtiņš Staķis aicina visus rīdziniekus piedalīties vēlēšanās

“Vēlos arī aicināt visus rīdziniekus piedalīties šajās Rīgas domes ārkārtas vēlēšanās. Ir vajadzīga rekordaugsta rīdzinieku līdzdalība – man nav šaubu, ka tādā gadījumā atlaistā “Saskaņas”/GKR koalīcija vēlēšanās ne tikai zaudēs, bet zaudēs pārliecinoši. Paldies visiem rīdziniekiem, kuri par mani balsoja Saeimas vēlēšanās! Ticu, ka kopā panāksim reālas pārmaiņas mūsu valsts galvaspilsētā!” – tā uzsver Rīgas mēra amata kandidāts.

Mārtiņam Staķim atsakoties no mandāta, par Saeimas deputāti kļūs “Attīstībai/Par!” parlamenta vēlēšanu Rīgas saraksta kandidāte Krista Baumane. Krista pašlaik strādā Latvijas Dabas fondā, dabisko pļavu atjaunošanas projekta “GrassLIFE” ietvaros. Viņa ir viena domnīcas “PROVIDUS” līdzdibinātājām, un strādājusi tur vairāk nekā 10 gadus. Iepriekš strādājusi arī NVO Centrā, Valsts cilvēktiesību birojā un Ārlietu ministrijā. Krista raksta populāru kulināro blogu un ir vadījusi TV raidījumu par bioloģisko lauksaimniecību.


Back to top