Jauniešu Saeimas meistarklase 24.02. Aktualitātes, Jaunumi
21.02.2020

Jauniešu Saeimas meistarklase 24.02.

Pirmdien, 24. februārī plkst. 16.00-17.30 Rīgā visi jaunieši vecumā no 15 līdz 20 gadiem ir aicināti piedalīties neformālā, draudzīgā meistarklasē ar Mārtiņu Šteinu, kurš pats reiz bija Jauniešu Saeimas dalībnieks un tagad ir 13. Saeimas deputāts.

10. Jauniešu Saeima notiek 17. aprīlī, un tajā noteikti jāpiedalās visiem, kuri 17.aprīlī būs vecuma grupā no 15 līdz 20 gadiem. Izmantojiet iespēju!🌟 Lai Tev palīdzētu sagatavot savu ideju, mēs ielūdzam piedalīties meistarklasē ar pirmo Jauniešu Saeimas dalībnieku, kurš kļuva par īstu Saeimas deputātu – Mārtiņu Šteinu!

Kad? Pirmdien, 24. februārī plkst. 16.00-17.30
Kur? Torņa ielā 4, III-C, 101, Rīgā

Jauniešu Saeima – kas tas par zvēru?

Jauniešu Saeima ir Latvijas parlamenta projekts, kas jauniešiem dod iespēju paust un aizstāvēt savas idejas, kā arī tuvāk iepazīt deputātu ikdienu. Jaunieši piesaka savas idejas vēlēšanām un vāc balsis to atbalstam gluži kā īstās vēlēšanās.

100 atbalstītāko ideju autori iekļūst Jauniešu Saeimā un tiekas Latvijas parlamentā, lai diskutētu par aktuāliem jautājumiem, runātu no Saeimas tribīnes, satiktu aktīvus jauniešus no visas Latvijas, uzzinātu par likumdevēja darbu un iegūtu unikālu pieredzi!

Šajā jubilejas gadā galvenā tēma ir “Jauniešu līdzdalība”, ko rosinājuši projekta “Jauniešu Saeima” vēstneši.

Foto: Ieva Ābele, Saeima

Mārtiņš Šteins Es gribu ar savu darbu Latvijas labā celt iedzīvotāju uzticību Saeimai! Vēlos uzlabot bērnu un jauniešu ikdienu Latvijā, stiprināt Latvijas nevalstisko sektoru un stingri iestāties par taisnīgu valsts pārvaldi. Vairāk »

Back to top