Kustība “Par!” gatavojas pašvaldību vēlēšanām un dibina nodaļu Rīgā Aktualitātes, Jaunumi
15.01.2020

Kustība “Par!” gatavojas pašvaldību vēlēšanām un dibina nodaļu Rīgā

Piektdien, 17. janvārī plkst. 18.00 Kustības “Par!” biedri dibinās teritoriālo nodaļu Rīgā. Tā būs partijas septītā teritoriālā nodaļa, kuras mērķis ir apvienot Rīgā dzīvojošos biedrus un viņu idejas modernai un zaļai galvaspilsētai.

Piektdien, 17. janvārī plkst. 18.00 Kustības “Par!” birojā (Torņa iela, 101, III-C, Rīga) tiks dibināta partijas teritoriālā nodaļa Rīgā. Tā būs partijas septītā teritoriālā nodaļa. Rīgas nodaļas mērķis ir apvienot liberāli un ilgtspējīgi domājošus rīdziniekus un viņu idejas modernai un zaļai galvaspilsētai.

Nodaļas dibināšanā piedalīsies Mārtiņš Staķis, Kustības “Par!” valdes loceklis un “Attīstībai / Par!” Rīgas mēra kandidāts: “Aicinu nākt manā komandā visus, kuri saprot, ka Rīga varētu būt citādāka – zaļa, tīra un brīva no savtīgiem vadītājiem. Pievienojies modernam, atvērtam, mūsdienīgam un ilgtspējīgi domājošam spēkam – Rīgu mēs veidosim kopā!

Rīga ir mājas gandrīz pusei Latvijas iedzīvotāju

Rīga ir Latvijas galvaspilsēta. Rīga ir mājas gandrīz pusei Latvijas iedzīvotāju, un tā ir personīga saikne. Rīgā strādā, savu un visas valsts ekonomisko labklājību būvē daudzi citu pašvaldību iedzīvotāji. Šie cilvēki un pilsētas viesi ir pelnījuši justies šeit tikpat ērti un iedvesmojoši kā Eiropas lielajās metropolēs.

Rīgas nodaļas dibināšana apvienos rīdziniekus, kuri kā kopīgs spēks ar lielu jaudu turpinās pilsētā jau iesāktās pārmaiņas,” norāda Daniels Pavļuts, Kustības “Par!” vadītājs.

Mediju pārstāvji ir laipni aicināti piedalīties nodaļas dibināšanas pasākumā no plkst. 18.00 līdz aptuveni plkst. 19.00.


Back to top