Kustība “Par!” turpina dibināt nodaļas – ceturtā top Mārupē Aktualitātes, Jaunumi
05.11.2019

Kustība “Par!” turpina dibināt nodaļas – ceturtā top Mārupē

Sestdien, 9. novembrī, plkst. 10.00 Kustība “Par!” dibinās teritoriālo nodaļu Mārupē. Nodaļā ir aicināti pievienoties visi, kuri ir par Latviju, kas nepieder dažiem un ir iespēja visiem.

Pasākums notiks Biznesa vēstniecības otrajā stāvā (Jelgavas ceļš 3, Tīraine). Plānotā pasākuma norise – plkst. 10.00 tiks ievēlēts nodaļas vadītājs un vietnieks un apstiprināti nodaļas statūti. Ieeja ir atvērta visiem interesentiem, taču lūgums pieteikties, rakstot uz mes@kustibapar.lv.

Mārupē “Attīstībai / Par!” saraksts bija vispopulārākais

“Mārupē mums ir daudz biedru un atbalstītāju – Saeimas vēlēšanās “Attīstībai / Par!” saraksts bija populārākais novadā un par mums nobalsoja 20% mārupiešu. Dibinot nodaļu Mārupē, gribu, lai tiktu radīta vieta, kur pulcēties cilvēkiem, kuri atbalsta tiesiskumu, atklātību un saliedētu sabiedrību. Mārupē ir aktīvi mazie un vidējie uzņēmēji, un mums ir daudz ideju, kā palīdzēt uzņēmumiem attīstīties, ieviest inovācijas un būt nopietniem spēlētājiem gan nacionālajā, gan starptautiskajā tirgū,” izsakās Daniels Pavļuts, Kustības “Par!” vadītājs.

“Es gribu, lai Mārupes novads ir paraugs visai Latvijai – kā līdzsvarot izaugsmi un atbalstu inovācijām ar iekļaujošu un pieejamu vidi visiem Mārupes novada cilvēkiem,”Māra Laizāne, Kustības “Par!” izpilddirektore un viena no Mārupes nodaļas dibinātājām.

Mārupē būs ceturtā Kustības “Par!” nodaļa

Mārupes nodaļa būs Kustības “Par!” ceturtā teritoriālā nodaļa. Pirmā tika dibināta 2019. gada 4. oktobrī Valmierā, otrā – Jelgavas nodaļa – 2019. gada 18. oktobrī, bet trešā nodaļa dibināta Liepājā 2019. gada 1. novembrī.

Kustība “Par!” ir dibināta 2017. gada 26. augustā, tajā ir 540 biedri. Partija ir sociāli liberāla, ekonomiski progresīva, pilsoniski patriotiska, proeiropeiska Kustība par Latviju, kas ir iespēja visiem, nepieder dažiem un sastāv no daudziem.

Kustība “Par!” 2018. gada 20. aprīlī dibināja apvienību “Attīstībai / Par!” (AP!) kopā ar partijām “Latvijas Attīstībai” un “Izaugsme”. 13. Saeimas vēlēšanās tā ieguva 13 vietas. Ministru kabinetā ir trīs AP! pārstāvji, bet Eiropas Parlamentā viens deputāts – Ivars Ijabs.


Back to top