Tikšanās ar “Attīstībai / Par!” deputātiem Gulbenē Aktualitātes
29.10.2019

Tikšanās ar “Attīstībai / Par!” deputātiem Gulbenē

Aicinām tikties ar “Attīstībai / Par!” Saeimas frakcijas deputātiem Mārtiņu Šteinu un Vitu Tēraudu! Piektdien, 1. novembrī, plkst. 17.00 līdz 19.00 Gulbenes novada jauniešu centra “Bāze” semināru zāles 2. stāvā (Brīvības iela 2) būs iespēja gan klausīties sarunās, gan piedalīties un uzdot sev svarīgus jautājumus. Sarunā piedalīsies  arī NVO pārstāvji.

Mārtiņš un Vita iepriekš nav bijuši Saeimas deputāti, un nule kā apritēja viņu pirmais gads šajā amatā. Mārtiņš Šteins varēs daudz pastāstīt par 2020. gada budžetu, bet Vita Tērauda par Eiropas lietām, sabiedriskajiem medjiem, sadarbību ar citiem deputātiem un citām lietām. Pievienojies! 

Šeit ir Facebook pasākums: facebook.com/events/545174352934491/

Šī brauciena laikā viņi arī tiksies ar Gulbenes novada valsts ģimnāzijas skolēniem un laikraksta “Dzirksteles” redakcijas pārstāvjiem, lai uzzinātu vairāk par to, kā reģionālie mediji šobrīd jūtas mediju tirgū, kā viņu darbību ietekmē pašvaldību informatīvie izdevumi un kā darbu ietekmēs plānotas likumdošanas izmaiņas, kas paredz slēgt pašvaldību informatīvos izdevumus.

Facebook pasākums

Back to top