Kustība “Par!” piektdien atklās nodaļu Jelgavā Aktualitātes, Jaunumi
15.10.2019

Kustība “Par!” piektdien atklās nodaļu Jelgavā

Piektdien, 18. oktobrī, plkst. 17.00 politiskā partija Kustība “Par!” atklās tās nodaļu Jelgavā, un plkst. 18.00 aicina uz sarunu par augstāko izglītību ar partijas vadītāju Danielu Pavļutu un nodaļas dibinātāju Ilmāru Dūrīti. Ieeja ir atvērta ikvienam.

Jelgava ir partijas otrā nodaļa

Piektdien, 18. oktobrī, plkst. 17.00 politiskā partija Kustība “Par!” atklās nodaļu Jelgavā (Veterinārās medicīnas fakultāte Kr. Helmaņa ielā 8). Pasākumā piedalīsies partijas vadītājs un “Attīstībai / Par!” Saeimas frakcijas vadītājs Daniels Pavļuts, Kustības biedrs un nodaļas dibinātājs Ilmārs Dūrītis un citi biedri, draugi un viesi.

Plkst. 18.00 būs saruna par augstāko izglītību, mūžizglītību un nepieciešamajām izmaiņām Jelgavas novadā un Latvijā ar Danielu Pavļutu un Ilmāru Dūrīti.

Kustība “Par!” laipni aicina pievienoties nodaļas atklāšanā un sekojošajā sarunā!

Kustībai “Par!” ir biedri visā Latvijā

“Mēs neesam Rīgas partija, jo Kustībā “Par!” ir gana daudz biedru no visas Latvijas teritorijas, it īpaši no Jelgavas – vienā no Latvijas augstākās izglītības pilsētām. Jelgavā dzīvo daudzas ģimenes, kurās aug Latvijas nākamā paaudze – viņu dēļ mēs mudinām jelgavniekus pievienoties un pastāstīt mums, kādas pārmaiņas viņi vēlas īstenot un redzēt,” saka Daniels Pavļuts.

Nodaļu dibinās arī Ilmārs Dūrītis

“Jelgavas nodaļa būs vienmēr atvērta ne tikai visiem jelgavniekiem, bet arī apkārtējo novadu iedzīvotājiem, kuriem ir interese darboties kopā ar mums! Mēs esam atvērti, draudzīgi un zinām, par ko runājam, kad sakām, ka arī Jelgavā ir vajadzīgas inovācijas. Taču viens nav darītājs un ikviens cilvēks būs sirsnīgi gaidīts,”Ilmārs Dūrītis, Kustības ”Par!” biedrs un “Attīstībai / Par!” Saeimas frakcijas deputāts, kurš nāk no Jelgavas un ir daudzus gadus strādājis LLU.

Kustības “Par!” vēsture

Kustība “Par!” ir dibināta 2017. gada 26. augustā, tajā ir 539 biedri, kuru mērķis ir sociāli liberāla, ekonomiski progresīva, pilsoniski patriotiska, proeiropeiska Kustība par Latviju, kas ir iespēja visiem, nepieder dažiem un sastāv no daudziem.

Kustība “Par!” 2018. gada 20. aprīlī nodibināja apvienību “Attīstībai / Par!” kopā ar partneriem “Latvijas Attīstībai” un “Izaugsme”. 13. Saeimas vēlēšanās tā ieguva 13 vietas. Ministru kabinetā ir trīs AP! pārstāvji, bet Eiropas Parlamentā viens deputāts – Ivars Ijabs.

Are you going?
Mums ir svarīgi zināt, ka Kustības "Par!" darbam ir atbalstītāji. Pasaki "Facebook" pasākumā, ka iesi un ielūdz arī savus draugus!

Back to top