Kustība “Par!” Valmierā atklās pirmo teritoriālo nodaļu Aktualitātes, Jaunumi
29.09.2019

Kustība “Par!” Valmierā atklās pirmo teritoriālo nodaļu

Piektdien, 4. oktobrī, plkst. 17.00 Valmieras integrētajā bibliotēkā (Cēsu iela 4, Valmiera) politiskā partija Kustība “Par!” atklās tās pirmo reģionālo nodaļu, kas ir nozīmīgs solis sociāli liberālās politikas izplatībai Latvijā un signalizē pārmaiņas līdzšinējai reģionu politikai.

Nodaļas atvēršana notiks piektdien, 4. oktobrī, plkst. 17.00 Valmieras integrētajā bibliotēkā (Cēsu iela 4, Valmiera), piedaloties Kustības “Par!” vadītājam un “Attīstībai / Par!” Saeimas frakcijas vadītājam Danielam Pavļutam, valdes locekļiem Normundam Mihailovam, Edgaram Jēkabsonam, Mārtiņam Šteinam un biedriem. Vakara gaitā arī pievienosies Eiropas Parlamenta deputāts Ivars Ijabs. Tā būs Kustības “Par!” pirmā teritoriālā nodaļa.

Plkst. 18.00 sarunāsimies par inovatīvu reģionu attīstību ar Danielu Pavļutu un Valmieras teritoriālās nodaļas jauno vadītāju par tādiem jautājumiem kā:

  • ar kādiem izaicinājumiem šodien sastopas Latvijas reģioni?
  • vai līdzšinējie risinājumi ir metami atkritumu kastē?
  • ko īsti nozīmē jēdziens “inovācijas” un kā mēs varam to izmantot, lai attīstītu reģionus?

Aicinām piedalīties nodaļas atklāšanā!

PIEVIENOJIES: forms.gle/H7ZcCRdfj5JXmYdJ7

“Kustībā “Par!” ir vairāk nekā 500 politiski aktīvi, jauni un pārmaiņas griboši cilvēki, kuri ir vēlas laiku un spēku savu novadu attīstīšanā. Valmieras nodaļa ir atvērta visiem cilvēkiem, kuriem rūp moderna un taisnīga pašvaldības politika Valmierā un tuvumā esošajās teritorijās – Limbažu, Valkas un Smiltenes novados,” saka Daniels Pavļuts.

Kustībai “Par!” ir biedri visā Latvijā

“Mūs dažreiz sauc par Rīgas partiju, bet es pirms diviem gadiem piedalījos Kustības ”Par!” dibināšanā, jo mans mērķis ir, lai arī Latvijas reģioni attīstīstītos spēcīgi, moderni un taisnīgi. Tā, lai cilvēki neaizbrauc prom labākas dzīves meklējumos, bet gan paliek dzīvot vai zina, ka var atgriezties, strādāt un veidot ģimenes reģionā, jo ir droši par savu un savu bērnu nākotni. Aicinu Valmieras un apkārtējo novadu iedzīvotājus nākt, iesaistīties un kopīgi darboties!”Normunds Mihailovs, Kustības ”Par!” valdes loceklis, kurš ikdienu pavada Valmierā un būs viens no Valmieras nodaļas dibinātājiem.

Mediju pārstāvji ir laipni aicināti piedalīties, rakstot uz amalija.bruvere@kustibapar.lv vai zvanot +371 28608687.

Kustība “Par!” ir dibināta 2017. gada 26. augustā, tajā ir 539 biedri, kuru mērķis ir sociāli liberāla, ekonomiski progresīva, pilsoniski patriotiska, proeiropeiska Kustība par Latviju, kas ir iespēja visiem, nepieder dažiem un sastāv no daudziem.

Vai Tu vēlies redzēt, kas piedalīsies pasākumā?
Pievienojies Facebook pasākumā un uzaicini draugus, kuriem tas varētu interesēt.

Back to top