Pieredzes stāsts no Kalifornijas universitātes ar Juriju Slezkinu un Mariju Golubevu 03.09.19. Aktualitātes, Jaunumi
27.08.2019

Pieredzes stāsts no Kalifornijas universitātes ar Juriju Slezkinu un Mariju Golubevu 03.09.19.

Otrdien, 3. septembrī, plkst. 18.00 Torņa ielā 4, 101, III-C (Rīga) aicinām uz sarunu par to, kā pasaules klases universitātē pieņem lēmumus par akadēmiskā personāla un pētījumu kvalitāti ar Juriju Slezkinu un Mariju Golubevu. Ieeja par brīvu! Visi ir laipni aicināti!

Saruna angļu valodā. Scroll down for English.

“Gana labs? Kā pasaules klases universitāte pieņem lēmumus par akadēmiskā personāla un pētījumu kvalitāti” 

Pieredzes stāsts no Kalifornijas universitātes (Berkli) ar Juriju Slezkinu, viesprofesoru Oksfordas universitātē un bijušo profesoru Kalifornijas universitātē, un Mariju Golubevu, “Attīstībai / Par!” Saeimas frakcijas deputāti un Kembridžas universitātes absolventi.

Mēs aicinām uz šo sarunu ikvienu interesentu! Šīs sarunas un “Attīstībai / Par!” mērķis ir attīstīt pasaules klases augstāko izglītību arī Latvijā! 

Lai apskatītu pasākumu Facebook, spied šeit.

***

“Good enough? How world-class universities make decisions on academic staff and research quality” 

We invite you to discuss lessons from Berkeley with Yuri Slezkine, a visiting professor at the University of Oxford and a previous professor at the University of California, Berkeley. We will be joined by Maria Golubeva, an MP of Latvia and a graduate from University of Cambridge.

“Development / For!” is aiming for world-class higher education in Latvia, and this talk is one of the many small steps towards the goal.

See you there! Here is the link to the event on Facebook: facebook.com/events/510812376395056/


Back to top