Kustība “Par!” partijas kongresā 15. jūnijā ievēlēs jaunu valdi Aktualitātes, Jaunumi
11.06.2019

Kustība “Par!” partijas kongresā 15. jūnijā ievēlēs jaunu valdi

Kustība “Par!” rīko kongresu sestdien, 15. jūnijā, plkst. 11.00 – 18.00 koncertzālē “Tu jau zini kur” (Tallinas iela 10, Rīga), lai ievēlētu jaunu valdi, pārskata padomi, apstiprinātu grozījumus statūtos un kopumā vērtētu partijas darbību.

Sestdien, 15. jūnijā, Kustība “Par!” rīko kongresu, lai ievēlētu jaunu valdi, pārskata padomi un pēc apspriedes biedru vidū pieņemtu grozījumus partijas statūtos, kas paredz paplašināt partijas pārstāvniecību ārpus Rīgas.

“Divu gadu laikā kopš partijas dibināšanas Kustība “Par!” ir augusi, tās biedri ir spējuši apvienot spēkus ar citām liberālām partijām, un iegūt iespēju pārstāvēt tās vērtības 13. Saeimā un Eiropas Parlamentā. Kongresā biedri ievēlēs jaunu valdi, kuras uzdevums būs uzsākt gatavošanos pašvaldību vēlēšanām, sekmēt partijas nostiprināšanos reģionos un sekmēt sociāli-liberālo jautājumu virzību Latvijas sabiedrībā un politikā.”

Kustības “Par!” valdes priekšsēdētājs Daniels Pavļuts

Kongresā Kustības biedrus uzrunās Daniels Pavļuts un Kustības “Par!” partneri no apvienības “Attīstībai / Par!” partijām “Latvijas attīstībai” un “Izaugsme”. Ziņojumus sniegs Eiropas Parlamenta deputāts Ivars Ijabs, un pārstāvji no partijas vadības, “Attīstībai / Par!” Saeimas frakcijas un Ministru kabineta.

Darba kārtība

plkst. 11.00 ierašanās

plkst. 12.00 – 12.55 uzrunas un apsveikumi

plkst. 12.55 – 15.00 ziņojumi

plkst. 15.00 – 15.20 pauze

plkst. 15.20 – 18.00 statūtu grozījumi un vēlēšanas

Kustība “Par!” tika dibināta 2017. gada 26. augustā. Tā sastāv no 547 aktīviem biedriem un ir sociāli liberāla, ekonomiski progresīva, pilsoniski patriotiska, proeiropeiska Kustība par Latviju, kas ir iespēja visiem, nepieder dažiem un sastāv no daudziem.


Back to top