Domubiedru vakars 25.04.19. Aktualitātes, Jaunumi
17.04.2019

Domubiedru vakars 25.04.19.

Ceturtdien, 25. aprīlī, plkst. 18.30 Kustības “Par!” birojā (Torņa iela 4, 101, III-C) aicinām uz domubiedru vakaru ar ”Melleņu gari” filmu, vīnu, jaukām sarunām un, iespējams, arī dejām līdz rītam!

Domubiedru vakarā skatīsimies filmu “Melleņu gari” – tā ir poētiska dokumentālā īsfilma par romu ģimeni, kura vasaras pavada Kurzemes mežos, lasot un pārdodot ogas. Ievācot meža ražu, romi dalās ar spoku stāstiem, kurus paši mežā piedzīvojuši. Mistiskajos un noslēpumainajos stāstos pamazām atklājas romu cīņa par identitāti, mēģinot sabalansēt pagātni un tagadni, kā arī tradicionālo un moderno dzīvesveidu.

Domubiedru vakari ir paredzēti tam, lai ikviens var atnākt un iepazīt Kustību “Par!” – tās valdi, biedrus un draugus – saprast, kādi mēs esam, ko mēs darām ikdienā un uz ko tiecamies. Iepriekš Domubiedru vakari ir rezultējušies ievērojamos biedru pieplūdumos!

Vakara programmā ir –
18:30 ierašanās,
19:00 filma “Melleņu gari”,
ap 20:30 vīns, pļāpas, īpašais viesis (filmas veidotājs Kaspars Braķis) un varbūt arī dejas līdz rītam – birojs paliks atvērts līdz pēdējam viesim.

Atnāc un atved līdzi savus draugus!


Back to top