Domubiedru vakars 28.02.19. Jaunumi
27.02.2019

Domubiedru vakars 28.02.19.

Vai arī tu saki PAR labai literatūrai? Nāc uz PAR domubiedru vakaru! Būs dzeja, būs proza, būs grāmatu maiņa un vīns – ceturtdien, 28. februārī, plkst. 18.30 mūsu birojā (Torņa iela 4, III-C, 101 – logā kā pazīšanās zīme ir dzeltens “Par!” karogs).

Mēs gribētu prognozēt viesu skaitu, tāpēc aicinām PIETEIKTIES šeit: https://ej.uz/PARliteraturu Noteikti drīkst nākt arī tad, ja tiek pēdējā mirklī!

– Dzejnieki Ingmāra Balode, Aivars Eipurs un Krišjānis Zeļģis lasīs dzeju, savukārt Dāce Meiere – fragmentus no vēl nepublicētās Primo Levi atmiņu grāmatas “Atelpa”.
– Ņem līdzi grāmatas, kas tev kļuvušas liekas un ko vēlies iemainīt pret citu atnestajām.
– Ņem līdzi arī tādas grāmatas, ko vēlies uzdāvināt topošajai PAR biroja bibliotēkai. Mēs esam PAR plauktiem, kas pilni ar gudrību! Sevišķi priecāsimies par mūsu biedru un domubiedru radītajiem tekstiem, kā arī tādiem, kas vairo sapratni par pasauli, politiku un mūsu vērtībām.
– Būs sarunas PAR un ap grāmatām. Vai varbūt arī tu vēlies nolasīt kādu paša vai cita sacerētu dzejoli? Labāk prozu? Kāpēc gan ne.
– Labs vīns sader ar labu literatūru. Vīns būs, un būs arī uzkodas.
––––––––––––––––––

Saki PAR dzejai! Saki PAR prozai! Nāc uz PAR biedru un domubiedru vakaru! Būs dzeja, būs proza, būs grāmatu maiņa un vīns.


Back to top