14. jūlijā VEF Kvartāla Kamerzālē (Ieriķu ielā 5A, Rīgā) notiks apvienības “Attīstībai / Par!” konference. Pasākumā apvienība prezentēs savu Ministru prezidenta amata kandidātu, vēlēšanu apgabalu līderus, kā arī programmas prioritātes un debatēs par citiem ar priekšvēlēšanu kampaņas aktualitātēm saistītiem jautājumiem.

Konferences sākums plkst. 11.00, reģistrācija no plkst. 10.00.

Plašsaziņas līdzekļu pārstāvji laipni aicināti apmeklēt pasākumu!

Jau otro mēnesi pēc kārtas politisko partiju Kustība Par!, “Latvijas attīstībai” un “Izaugsme” veidotā apvienība “Attīstībai / Par!” ir straujāk augošais politiskais spēks Latvijā. Proporcionāli sadalot neizlēmušo balsis, “Attīstībai / Par!” ir ceturtie populārākie ar 7.5 procentiem balsu.

Katru dienu apvienībai pievienojas jauni biedri. Tiekoties ar cilvēkiem visā Latvijā, saņemam atbalstu taisnīgas, modernas un eiropeiskas Latvijas idejām. Mēs esam vienīgā alternatīva valdošajai koalīcijai, prokremliskajām partijām un agresīvajiem populistiem.

 

Apvienības mērķis ir pārliecinošs starts 13. Saeimas vēlēšanās, lai parlamentā un valdībā ienāktu jauni cilvēki ar pasaules pieredzi un izglītību un pārvarētu varas elites stagnāciju, kuras dēļ Latvija atpaliek no kaimiņiem un cilvēki turpina aizbraukt.